Sema ÖRSsda


MASKELİ BALOYA HOŞ GELDİNİZ

.


Bir maskeli balo düşünün. Her kesimden insanlar var fakat yüzlerinde ki maskeden kimin kral, kimin soytarı olduğu belli değil. İşte tam da bugünler de zaten hep var olan fakat masum halkın yeni yeni tanık olduğu maskeli balonun içindeyiz hepimiz. 

Benim masum halkımı da COVİD maskesiyle dahil ettiler eğlencelerine... 

      Her gördüğümüze, her duyduğumuza öyle hemen inanmamalıyız. 

Her ne kadar kimin, kim olduğu belli değilmiş gibi gözükse de aslın da her şey o kadar açık ve net ki ama düşünerek görebilene... Kötü zannettiğimiz, hain bildiğimiz hatta partilerin bazı uç noktalarında olan en sevmediğimiz birine bir gün teşekkür edeceğiz belkide. 

Devlet duygusal davranmaz asla. Anlık düşünmez. Hep stratejik davranmak zorundadır...Herkese bir görev verir, bazen de görev sadece rolden ibarettir. 

    Anlayan anlar, anlamayan balığın  ağlara  kapıldığı gibi çırpınır durur. Ya zıplayarak ağdan kurtulur ya da Baronların sofrasına meze olur..Hep söyledim yine de söylüyorum günümüzün darbecileri MEDYADIR...Manşet olanlarla oyalıyorlar bizi. Filistin, Mescid-i Aksa manşetleri yer değiştirdi algı operasyonlarıyla..,Bugün Süleyman Soylu'yu harcamak isteyenlerin yönetildiği merkez acaba BÜYÜK KULÜP olabilir mi?diye takip edip araştırmak lazım.Belki de çok şaşıracağımız isimler çıkacak karşımıza. Şok olacağız ŞOK! 

        Günlerdir Sedat Peker'i izleyipte kafası karışanlara duyduğum bir haberi örnek vereyim. 

    Haber: ''İstinaf mahkemesinden Susurluk JİTEM davasında tarihi karar: Mehmet Ağar ve diğer sanıklar hakkında beraat kararları bozuldu.''  ve bu karar 5 Nisan 2021 tarihinde verilmiş.. 

Dikkat ederseniz  Sedat Peker'in videolarından önce verilen bir karar. Bu bize neyi gösteriyor? DEVLET HER ZAMAN Kİ GİBİ AKILLICA ÇALIŞIYOR.! 

     Arkadaşlar çoğu şey  göründüğü gibi değil demiştik. Türkiye'de  olumsuz gördüğünüz ne varsa hepsinin altında batıya kafa tutan Türkiye'yi işgal hevesi var. Dava, TÜRKİYE - ERDOĞAN -ve İSLAM DAVASIDIR.. 

     Şimdi size İslam düşmanlarının ülkemize yapmayı düşündükleri darbenin bir başka müsveddesini anlatayım.Hatırlarsanız, yıllar önce okuyanlarınız olmuştur muhakkak, 

   Milennium Challenge-2002.. Türkçesi “Bin yılın meydan okuması.” Amerikalı askerler Nevada çölünde BU İSİM DE bir tatbikat yapıyor....Tam 13 bin 500 personel katılıyor, üç hafta sürüyor bu tatbikat. ABD tarihinin en büyük tatbikatı aynı zamanda. Pek çok NATO ülkesi davetli. Ancak NATO’nun en büyük ordularından birine sahip Türkiye davet edilmemiş. 

    DOLAYISIYLA Her tatbikatta bir senaryo vardır. Senaryoda da haliyle mutlaka hedef olarak bir düşman bulunur. Onun üzerinden yazılan senaryoya göre de tatbikat gerçekleştirilir. 

Böylesi iddialı bir isimle gerçekleştirilen tatbikatta hedef kim diye merak ediyor insan gerçekten. 

ÖYLEYSE KISSADAN senaryodan bahsedelim de hedef neresi, düşman olarak kim hedef alınmış tatbikatta, görelim-yada tahmin edelim. 

     Tatbikattaki hedef ülke, iki kıtada konuşlu  bir ülke. Bu anlamda bir takım denizyollarını kontrol ediyor. Akdeniz’de bir ada ülkesiyle sorunları var bu ülkenin. Ayrıca söz konusu hedef ülkede azınlık unsurlar da yaşamaktadır. 

    Senaryo, söz konusu hedef ülkede meydana gelen çok yıkıcı bir depremle başlar. Bu arada depremle eş zamanlı olarak Uluslararası bir mahkeme, ülkenin sınırlarıyla ilgili ve çıkarlarına ters bir karar alır. Bu arada da sorun olan ada devletiyle ilgili uluslararası güçler, hedef ülkeye çözüm önerir. 

    Zor durumda olan siyasiler öneriyi kabul etmek zorunda kalır. Bunun üzerine askerler yönetime el koyup ülkede otoriter bir yönetim kurarlar. Sonrasında ada devletini ablukaya alırlar ve ABD askerleri, 96 saat içerisinde söz konusu ülkeye müdahale eder (işgal). 

ŞİMDİ BU ÜLKE , DÜNYADA HANGİ ÜLKEYE BENZİYOR? 

İKİ KITA DA TOPRAĞI OLAN KAÇ ÜLKE VAR? 

    Bu mel'unlar Türkiye'nin işgal provasını çok yaptılar. En son 15 TEMMUZ da yapılan darbede bir provaydı.ERDOĞAN'I denediler ASKERİ denediler HALKI denediler. Planları tutmadı, şimdi de sürekli başka oyunlarla geliyorlar.

    15 Temmuz darbesinden önce uyuşturucu ve silah kaçakçılıkları PKK nın tekelindeydi... Birçok narkotik şube ve istihbarat birimleri de FETÖ'nün kontrolünde PKK ile işbirliği içindelerdi.

Darbeden sonra birimler Fetö'den temizlenince çark doğru yönde dönmeye başladı. 

Şimdi o dönemlerde gerek bilerek ROL amaçlı içlerine sızanlar, kimi farkında olmadan kullanılanlar ki uyandıklarında ortalığı velveleye verirler. Bilerek hırsının kurbanı olanlar ise  hainlerle işbirliği yapanlar  kendi kendilerini ifşa etmeye devam ediyorlar. 

(Aslında üstün zekalar sayesinde  itiraf ettiriliyorlar).Burayı es geçmeyelim lütfen. 

Şimdi bu gayrı meşru yollardan geçinenlerin, amaçlarını anlatmaya kalksak sayfalar yetmez..Araştırın arkadaşlar.Özellikle yasaklı zamanlarda marketlerde yemiş kuyruklarından ziyade oturun internetin başına her haberin arka mutfağını araştırın.Kim ne demiş? niye demiş?diyen kimin nesi? sağcı yada solcu. Müslüman ya da değil herkesi araştırın..Kimseye sormayın, kendiniz araştırın.Doğruyu inanın bulacak ve çok şaşıracaksınız...Her koltukta oturanı aklıyla oraya gelmiş sanmayın..Şunu unutmayın ki kimse yönetemeyeceği birisini emrinin altına almaz..Bu yüzden çok çalışan, doğru olan insanlar mevkilere gelemezler.

Oysa böyle temiz insanların sayesinde ayaktayız ve bu değerlerin kıymetini bilenler biliyor çok şükür... 

Gözümüz açık, kulağımız açık olsun..Bu günlerde Orta Doğu Tarihi'nin en büyük operasyonunun  ayak seslerini dinliyoruz... 

Benim tanıdığım Türkiye Devleti hepsinin maskesini düşürecek.. İfşa olacak bütün vatan hainleri..Fareler gibi kaçışacaklar..Yeter ki biz Müslümanlar olarak Allah'ın dinine sımsıkı sarılalım.Birlik olalım..Devletimizin yanında olalım. 

İMAN ETMEYENLERE de ki; ELİNİZDEN GELENİ YAPIN, BİZ de YAPACAĞIZ.!  ( Hud suresi 121) 

 

 

Selam ve saygılarımla