Enver Güler


İYİKİ VARSIN BEDFE "Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu"

BEDFE Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları ve ekibi hedeflediği bu güzel organizasyonla sadece yönetimini değil Bursa'da ve Türkiyede yaşayan Bütün ERZURUMLULARI VE DADAŞLARI layıkıyla temsil etmişlerdir.


Sevgili okurlarımız Bursa'da  BEDFE Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları ve Yönetim Kurulu üyeleri Anadolu’da birlikte yaşama kültürünün en güzel örneği Erzurum'un tüm değerlerinin sazıyla, sözüyle, sanatıyla, yöresel ürünleriyle ve güzel mert, yiğit dadaşlarıyla kutlandığı bir bayram niteliğinde Palandöken Uludağ Buluşması 4. Erzurum günlerini bizlere yaşattılar. 

BEDFE Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları ve ekibi hedeflediği  bu güzel organizasyonla sadece yönetimini değil Bursa'da ve Türkiyede yaşayan Bütün ERZURUMLULARI VE DADAŞLARI layıkıyla temsil etmişlerdir.


"Erzurum'un zengin kültür hazinesi, Bursa'da yeniden keşfoldu. Erzurumlular ve Erzurum'a gönül verenler 7 - 11 Kasımda Bursa Çarşamba Pazarı park alanında  buluştu. Tarihe olan borcunu bin türlü kahramanlıkla ödeyen, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, Anadolu’nun sevda coğrafyası ‘Palandöken Uludağ Buluşması 4. Erzurum tanıtım günlerinde  Erzurum ve Erzurumluların sahip oldukları eşsiz değerleri yeniden gün yüzüne çıkartılar" Yüreği her zaman Erzurum sevdasıyla yanıp kavrulan BEDFE yetkililerinin amacı bu güzel organizelerle ,   "Birlik, kardeşlik, dayanışma ve karşılıklı anlayış açılarından eşsiz bir model oluşturarak  Erzurum ve Erzurumluyu birbirine kenetledi, kardeşlik bağı kurdu. birlikte yaşama kültürünün bu eşsiz örneği tüm Bursa  ve Türkiye’ye yeniden tanıtıldı, çıkarılan  hayati dersler yalnız Erzurumluların  değil herkesin ilgisine sunuldu"


BEDFE 'nin düzenlemiş olduğu "Palandöken Uludağ Buluşması ErzurumTanıtım Günleri " bugünkü potansiyelinin tanıtıldığı, hasat mevsiminde bir harman zamanı gibi dostluğun, mutluluğun ve umudun  doruk noktasına çıktığı bir meydan oldu; Gazetecisi, Yazarı, şairi,halkı ozanı, sazı ve sözüyle, sanatı ve sporuyla, yaşayan renkleriyle, tarihi ve bugünüyle Bursa Çarşamba Pazarı Park Alanında "Bursa'nın  kalbi Erzurum tadında ve renginde attı." 


İyiki varsın BEDFE Bursa Erzurum dernekleri federasyon Genel Başkanı İş adamı Ömer Ömeroğulları, İyiki varsınız Yönetim kurulu üyeleri Elinizi taşın altına koydunuz Erzurumluları her yıl olduğu gibi bu yılda bir araya getirmeyi başardınız.  Allah sizlerden ve Dadaşları, Erzurumu layıkıyla temsil eden derneklerimizden  razı olsun.   


Sevgili okurlarımız meyve veren ağaç taşlanır elbette birileri taşlamada bulunacaklar, Bende köşe yazımla birlikte aşağıdaki dörlüğü sizlerle paylaşmak istedim,Saygılarımla


Birlik Beraberlik en büyük nimet,
El ele verince erişir rahmet,
Halis niyet ile olur inayet,
Bozguncuya hakkın rızası yoktur.