VEDAT KAN


BEN SİZİN YERİNİZDE OLSAM…

.


Ticaretin olduğu yerde her zaman hareketlilik, bereket ve hayat vardır. Kalite vardır, gelişmişlik vardır. Hayat standartlarında ileriye dönük bir atlama vardır. Üretim ve buna bağlı olarak üretimin katma değerlerinde gelişme ile birlikte yenilik vardır ve bunun sonucunda da çağın gereklerine göre kalkınmışlık vardır.

Ticaretin olduğu yerde her zaman yeni bir fikir vardır. Yeni bir icat, yeni bir menfaat vardır. Kazanç vardır. Daha çok çalışma, daha çok istihdam vardır. İstihdamın olduğu yerde huzur vardır, refah vardır, insanlık standartlarında yaşamak vardır.

Ticaretin olduğu yerde teknoloji vardır, rekabet vardır, tercih ve buna bağlı olarak güzellik vardır. Bütün sektörlerde kendine çeki düzen vardır. Sonuçta kazanç vardır.

Güç vardır.

Söz sahibi olmak vardır.

Kendi öz paranın, öz sermayenin kıymeti vardır.             

Erzurum işte sana fırsat.

ERZURUM MNG Yönetim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Aydoğan SÜER liderliğinde kurulan MNG EXPO’nun ilimizde bulunan ve Orta Doğunun en büyük Fuar alanı olan Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde uluslar arası fuar organizasyonu düzenleyeceği gerçek ise;

Ben sizin yerinizde olsam; İlimin güzide kurumları olan başta Mülki İdare olmak üzere, Büyük Şehir Belediyemiz ve bütün alt birim belediyelerimiz (ilçeler dâhil), E.T.S.O. muz, E.T.B. miz, İhracatçılar Birliğimiz, OSB lerimiz, Esnaf ve Sanatkârlar Odamız, Birliklerimiz, Üniversitelerimiz,  hatta ve hatta Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve hatta Müftülüğümüz olmak üzere (ilçeler dâhil) top yekûn bir ekonomi seferberliği ilan ederim ve Dr. Aydoğan SÜER kardeşimizi sınırsız desteklerim.    

Hani şu meşhur bir at, bir çivi, bir nal hikâyesi var ya o yüzden…

Hani şu ana kadar memleketimde böyle bir birliktelik görmedim ya o yüzden…