Enver Güler


YA TUTARSA ?


Sayın okuyucular, 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimi üzerine bilen bilmeyen herkes almış sazı eline vuruyor teline. Eeeeee Enver Güler durur mu o da katıldı bu senfoni okestrasına bakalım neler çalıp söyleyecek. 


Saygıdeğer okuyucularımız, cümle alem biliyor ki 31 Mart 2019  Yerel seçimler,  Bu kirli siyasi ortamda seçime giren her siyasi parti ve Belediye Başkan aday adayları Koşulların elverdiği ölçüde  alabileceklerini aldılar. Kimisi aday oldu, Kimisi olamadı, Bazı mevcut Belediye Başkanlarıda aday gösterilmeyerek Genel Başkanları ve Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcıları tarafından  Pasifize edildiler. Ancak tantanası bitmedi. Bakıyorum da bu tantana özellikle İYİ Parti üzerinde kimisi aday kimiside aday adayı olmaya yoğunlaştı.  Aday adaylık süreci içerisinde özellikle AK PARTİ İçerisinde aday adayı olanlar medyada ve Halk içerisinde birliktelik ve arkadaşlarından her kimi aday ederlerse etsinler ellerindeki Projeleriyle destek verip seçim çalışmalarındada aday olan arkadaşlarını yalnız bırakmıyacaktılar sözünü ifade ediyordular. Nerde hani?


İyi Partiyi düne kadar yargısız eleştirenler Fetocular toplanmış,Fetonun kurdurduğu parti diyen ve adeta  Parti mensuplarını günah keçisi olarak ilan edenler. Ne yazık ki AK PARTİ` den ve MHP` den aday olamayanlar Cumhur ittifakına takılanlar Arapların cephede silah atması misali yüzlerini yan tarafa çevirerek tesadüf Ya Resulullah diyerek İYİ Parti etrafında toplanarak aday adaylık müracaatında bulunmuşlardır. Ya tutarsa. Ne diyelim..