Yusuf Demir yeniden Rapid Wien’de

Yusuf Demir yeniden Rapid Wien’de

Galatasaray’dan ayrılan 22 yaşındaki futbolcu Yusuf Demir, altyapısından yetiştiği Rapid Wien ile 2027 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Galatasaray’dan ayrılan 22 yaşındaki futbolcu Yusuf Demir, altyapısından yetiştiği Rapid Wien ile 2027 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Galatasaray’ın yollarını ayırdığı Yusuf Demir’in yeni adresi eski takımı oldu. Avusturya ekibi Rapid Wien, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Demir ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalandığını duyurdu. 22 yaşındaki futbolcu, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Rapid’de tekrar oynama şansı bulduğu için mutlu olduğunu ifade etti. Yusuf Demir, Avusturya temsilcisinde 22 numaralı formayı giyecek. Öte yandan Yusuf, Rapid’de kardeşi Furkan Demir ile birlikte oynayacak.



Yorumlar (0)

GÜNDEM

FÜ ile Bursa Teknik Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı
Vali Çiftçi Oltu OSB'deki mobilya tesisini inceledi
Bahçesaray'da mezra yoluna çığ düştü, ulaşım kısmen kapandı
Palandöken'de Taksi Durakları Kışın Sıcak Yuvaya Dönüştü
Mudanya'da Atatürk Heykeli İçin İmeceyle Bakım Çağrısı
Haberi Sesli Oku