YILBAŞI AKŞAMI İÇİN EN ÖZEL ADRES: BOĞAZ’IN EN YENİSİ FENZ İSTANBUL!!!

.


TANITIM 15.12.2023 13:35:00 0
YILBAŞI AKŞAMI İÇİN EN ÖZEL ADRES:  BOĞAZ’IN EN YENİSİ FENZ İSTANBUL!!!

Yılbaşı temalı dekore edilmiş mekanların en güzel örneği, Avrupa’yı aratmayan Yılbaşı süsleri ve menüsüyle ünlülerin sevdiği mekan olan BOĞAZ’IN EN YENİSİ FENZ RESTORAN !!!

 

FENZ İstanbul, Şef Tolga Bozok’un elinden çıkan Özel Yılbaşı Menüsü, DJ ve Saksafon performansı eşliğinde Boğaz manzarası ile unutulmaz bir deneyim için en doğru adres… Eski Süreyya Lokantası’nın İstinye’deki yerinde onun eski popüleritesini şimdiden yakalayan FENZ İstanbul, eğlenceli, ışıltılı bir Yılbaşı Gecesi için özel hazırlıklar yapmış!

Eylül ayında İstinye’de kapılarını açan FENZ Restauran, şık ve zarif dekorasyonu, marinadaki konumu, direk İstanbul Boğazı manzarası, Akdeniz ve Asya mutfağı sentezi menüsüyle, gustosu olan gastronomi sevenlerin de en çok tercih ettiği mekan oldu.

Lounge, Fine Dining Restoranve Roof Barı ile 3 katta yer alan FENZ, misafirlerine kıtalar arası bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Ünlü Mimar Mahmut Anlar’ın tasarımı ile şekillenen, sade, şık, sofistike ambiyansı keyifli bir ortam sunuyor. Öğle yemeklerinde keyifli ve lezzetli buluşmaların adresi olan brasserie FENZ, iş çıkışlarında özel kokteyllerin ardından enfes bir akşam yemeği için ideal bir mekân... Ritmin ve lezzetin buluştuğu bu özel mekan; Roof Bar’ında DJ performansları ile İstanbul’un özlenen eğlence ortamını yaratarak da dikkat çekiyor. FENZ’in menüsü, Akdeniz'in zenginliği ile Asya'nın derinliklerini bir araya getireren, yüksek lezzet notalarıyla ön plana çıkan yemekleriyle damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. FENZ, şıklık, samimiyet ve lezzet arayanların beğenisini kazanırken İstanbul’daki yeme içme ve eğlencenin merkezlerinden olan İstinye- Yeniköy hattındaki eşsiz konumu ve ulaşım kolaylığı ile de tercih ediliyor.

FENZRestauranAdres: İstinye Mahallesi İstinye Caddesi 12/1A İstanbul


SPOR


GÜNDEM

Başkan Büyükakın: ‘’Daha güzel bir Kocaeli için yola çıktık’’
Başkan Kıral’a, geçmiş dönem belediye başkanlarından ziyaret
Muğla Büyükşehir kırsaldaki çınarların yanında
Başkan Zeyrek’ten ulaşımda kaliteli hizmet vurgusu
Düzce zabıtasından başarılı grafik

SON DAKİKA