Yeniden Refah Partisinin Aşkale Belediye Başkan Adayı Enver Başaran Oldu

.


ERZURUM 18.12.2023 14:00:00 0
Yeniden Refah Partisinin Aşkale Belediye Başkan Adayı Enver Başaran Oldu

Erzurum Aşkale’de daha önce 15 yıl İlçe Teşkilatında ve Belediye Başkanı olarak görev yapmış Enver Başaran, ‘Yeniden Refah Partisinden’aday olduğu açıklandı. Belediye Başkan dönemindeki projelerini anlatıp gelecekteki projeleri kaldığı yerden devam edeceğini söyleyen Başaran: “Lale Devri bitsin artık, Aşkale’ye hizmet lazım, yol lazım, köprü lazım, ilçeye bundan sonra çalışacak, didinecek, yöneticiler, hizmetkarlar lazım’’ dedi. 

Enver Başaran, 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerde ‘Yeniden Refah Partisi’ tarafındanAşkale belediye başkan adayı olduğu belirtildi. Başaran Yerel Seçimlerde belediye başkanı olarak değil halkın hizmetkarı olarak geleceğini söyledi. 

‘Millî Görüş’ belediyeciliği kapsamında, Aşkale’nin şahlanacağını ve Erzurum’un en fazla hizmet alan ilçesi olacağını vurgulayan Başaran: 
“Aşkale’de devletin malını kendi malından daha yüce tutan vatandaşın talebini kendi talebinden üstün tutan fakirin, fukaranın, garibin, gurebanın yanında duran ve onun her türlü sıkıntısını sorununu kendi sıkıntısı olarak kabul eden canla başla çalışan bir dadaş istiyor musunuz?’’ diye sordu.

“Yürüyen kervana çomak sokuldu’’
Aşkale’de Belediye Başkanı olduğu dönemde yapmış olduğu çalışmalardan söz eden Enver Başaran, 11 mahallede 304 tane yıkılmış, çökmüş binaların temizlendiğini, belediyenin et taşıma araçlarını değiştirilip daha sıhhi çalışmalar kapsamında, ilçenin sağlıklı et temin etmelerini sağladıklarını anlattı.

Belediye Başkan Adayı Başaran: “Aşkale Belediyesinin 18 tane aracı  hurda şeklindeydi, biz seçildiğimizde, bu araçları hurdacıya sattık ve yerine yenilerini aldık. Bir kısmını belediye imkanlarıyla bir kısmını da hibe olarak aldık. İlçemizin belediye bahçesi vardı, oraya şehir projesi yaptık. Doğu Anadolu Kalkınma Ajansından (DAKA) ilk ücretler hesabımıza yattı. Yürüyen kervana çomak sokuldu ve bizim o paramız geri iade oldu, belediye park şehir çalışmalarımızda, hezimete uğratıldı. Bizden önce başlatılan proje olarak onaylatılan TOKİ’leri biz tamamladık anahtarları biz teslim ettik. İstanbul ve Erzurum Caddelerinin alt yapısını, yağmur sularını, çimlenmesini, sulamasını ve diğer aydınlatma çalışmalarını kendi dönemimizde tamamladık. Geçmişte nasıl hizmet ettiysek gelecekte de vatandaşa hizmet edeceğiz. Aşkale sevdası bizim için bütün sevdaların üstündedir’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Meltem Özmen


SPOR


GÜNDEM

Başkan Arı’ya “hayırlı olsun” ziyaretleri
Başkan Büyükkılıç ve Vali Çiçek, Zamantı Irmağı’ndaki rafting yarışının startını verdi
Kocaeli'de Yeşilova-Solaklar Kavşağı’nda çevre düzenlenmesi
Başkan Büyükkılıç’tan Vali Çiçek ile birlikte “Yahyalı” çıkarması
Şeffaf Oda’da 120. buluşma

SON DAKİKA