YENİ TALİANT SATIŞA ÇIKTI! BESTSELLER OLUR MU?

.


OTOMOTİV 24.05.2021 15:55:00 0
YENİ TALİANT SATIŞA ÇIKTI! BESTSELLER OLUR MU?

Symbol artık üretimden kalktı. Aslında ilk üretimden kalkma konusu 2012-2013 yıllarında başlamıştı fakat 3.nesline geçiş yapmıştı. 3.nesli de satış anlamında çok başarılı oldu ve 4.nesil Symbol karşımıza ‘’Taliant’’ olarak çıktı. Gelin hep beraber aracı detaylı incelemeden önce gelen bilgilere bakalım.
 
Öncelikle Joy ve Touch paket ile karşımıza çıktı. Sadece 1 litrelik hacim sunulan yeni Taliant’ta, 65-90-100 beygirlik seçenekler karşımıza çıkıyor. 2013-2020 yılları arasında satışta kalan nesilde bir parti otomatik şanzıman sunulmuştu, yeni Taliant’ta da otomatik seçenek mevcut. Bir önceki nesilde EASY-R şanzıman sunuluyordu, yeni Taliant’ta ise X-Tronic şanzıman sunuluyor. Dizel Qashqai’de X-Tronic şanzımanı kullanmıştım, araçta 1.6 dCI motor vardı, Otomobil Medyam YouTube kanalımda mevcut.

  


En azından kullandığım araç üzerinden yorum yapmam gerekirse vites geçişleri, şanzıman konforu gayet iyiydi, çok keyifliydi. Aracı canlı canlı çok yakında göreceğim, dıştan Symbol’den çok daha kalıplı, çok daha şık duruyor. Rakip olarak ise C-Elysee ve Egea’yı söyleyebilirim. Videosunda ve detaylı inceleme yazısında zaten diğer rakipleri ile detaylı bir şekilde karşılaştırıp, düşüncelerimi ekleyeceğim. Daha bugün itibariyle satışa çıkan Taliant, 179.900TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. En dolu versiyonu ise 90 beygirlik 1.0 Turbo motorlu, Touch seçeneği ve sunulduğu fiyat 226.900TL. 
 
Umarız yeni Taliant ile ilgili bir test sürüşü gerçekleştiririz. Yeni Taliant’ın videosu içerisinde değinmemi istediğiniz herhangi bir durumu yorumlarda belirtebilirsiniz. 
Aşağıya İnstagram adresimizin ve YouTube kanalımın linkini bırakacağım, İnstagram adresimizi takip etmeyi ve YouTube kanalıma abone olmayı unutmayın. 

 


https://www.instagram.com/otomobilmedyam/


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA