Yeni Skoda Superb Combi Scout Türkiye'de! Fiyatları Belli Oldu.

.


OTOMOTİV 24.05.2022 20:41:00 0
Yeni Skoda Superb Combi Scout Türkiye

ŠKODA SUPERB COMBI’nin SCOUT versiyonunu Türkiye pazarında ilk defa satışa sunuldu.


ŠKODA, SUBERB COMBI’NİN MACERACI SCOUT VERSİYONUNU SATIŞA SUNDU

 

ŠKODA’nın niş modeli SUPERB COMBI SCOUT, Türkiye’de satışa sunuldu. SUPERB’in station wagon karosere sahip COMBI’nin karizmatik SCOUT versiyonu, 1 milyon 144 bin 900 TL fiyat etiketiyle ŠKODA showroomlarındaki yerini aldı.

 

İlk kez SCOUT versiyonuyla Türkiye’de satışa sunulan SUPERB COMBI, zarif tasarımını, maceracı bir kimlikle buluşturarak eşsiz bir lifestyle otomobili haline getirildi. 1.5 TSI ACT 150 PS motorla satışa sunulan araç, gücünü 7 ileri DSG otomatik şanzımanla ön tekerleklere iletiyor.

 

Bozuk Yol Paketi’ne sahip olan SUPERB COMBI SCOUT iç ve dış tasarımıyla standart modelden ayrılıyor. SUPERB’in şıklığını farklı bir noktaya taşıyan COMBI SCOUT, standart modele göre yerden 15 mm daha fazla sürüş yüksekliğine sahip. 165 mm yerden yüksekliğe sahip aracın zorlu yol koşullarına meydan okuyan tasarım unsurları arasında gümüş rengi ön ve arka tampon koruyucuları, siyah plastik çamurluk kaplamaları, siyah eşikler, alüminyum görünümlü ayna kapakları, krom çerçeveli ön panjur ve 18 inç jantlar gibi özellikler yer alıyor. Ayrıca tavan rayları ve cam çerçeveleri de krom kaplamalarıyla dikkat çekiyor. Aracın içinde ve dışında yer alan SCOUT logoları ise, otomobilin araziye her zaman hazır olduğunu vurguluyor.

 

SUPERB COMBI SCOUT’ın kabini de, zarafetten ödün verilmeden tasarlandı. SUPERB COMBI SCOUT, yol koşullarının getirdiği zorluğu aşarken araç içerisindekilerin her zaman konforlu bir yolculuk yapmasını sağlıyor. SUPERB’in kendine has geniş ve konforlu kabini, SCOUT versiyonunda ahşap temalı kaplamalarla kombine ediliyor. Aracın SCOUT işlemeli koltukları ise, elektrikli olarak ayarlanabiliyor ve tercihe göre Alcantara veya deri kaplamalı olarak alınabiliyor.

Her zaman maceraya hazır olan SUPERB COMBI SCOUT’ta, Sürüş Modu Yönetimi sayesinde, motorun karakteristiğini, elektronik yardımcıları ve denge kontrol sistemlerini Eco, Normal, Sport ve Kişiselleştirilebilir olmak üzere tercihinize göre ayarlayabilirsiniz.

 

4,862 mm uzunluğa, 1,864 mm genişliğe, 1,511 mm yüksekliğe ve 2,841 mm aks aralığına sahip SUPERB COMBI SCOUT, 630 litrelik bagaj hacmiyle tüm beklentileri aşmayı başarıyor. Arka koltuklar katlandığındaysa aracın bagaj hacmi 1,920 litreye çıkıyor.

 

SUPERB COMBI SCOUT, 150 PS güç üreten 1.5 litrelik TSI benzinli ünite ile 0-100 km/s hızlanmasını sadece 9.3 saniyede tamamlıyor ve 214 km/s maksimum hıza ulaşıyor.

 

SUPERB COMBI SCOUT, Türkiye’de, karakteristik ve özgün duruşunu yansıtacak Lav Mavisi, Graphite Gri, Tangerine Turuncu gibi toplam 10 adet renk seçeneği ile birlikte tercih edilebilecek.

 

SCOUT versiyonu bir ŠKODA geleneği haline geldi

ŠKODA, her beğeniye hitap eden ürün yelpazesini her geçen gün genişletmeye devam ediyor. Son dönemde SUV modelleriyle de öne çıkan marka aynı zamanda SCOUT versiyonlarıyla birçok modeline arazi yeteneğine sahip dokunuşlar yapıyor. İlk kez 2006 yılında ikinci nesil ŠKODA OCTAVIA ile SCOUT versiyonunu hayata geçiren marka, yaşam tarzı odaklı araçlarıyla kısa zamanda büyük beğeni toplamıştı. SCOUT geleneği üçüncü nesil OCTAVIA ile devam etti. Ardından KODIAQ ve KAROQ modellerinde de SCOUT versiyonu bulunurken, bu yelpazeye SUPERB COMBI de katıldı.

 

Yeni Skoda Superb Combi Scout’un fiyatı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

 

Otomobil Medyam YouTube kanalımı ve instagram adresimi takip etmeyi unutmayın…

https://www.instagram.com/otomobilmedyam/

https://www.youtube.com/channel/UCUySAgbPsn1IXKSjKtcEwuw

 

Yazan: Kenan Kutluer

 


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA