YENİ BMW İX3 BAYİLERE GİRİŞ YAPTI! ELEKTRİKLİ ARAÇ TERCİH EDERMİSİNİZ?

.


OTOMOTİV 15.05.2021 15:51:00 0
YENİ BMW İX3 BAYİLERE GİRİŞ YAPTI!  ELEKTRİKLİ ARAÇ TERCİH EDERMİSİNİZ?

 

Elektrikli otomobil sektörü son yıllarda oldukça yaygın hale geldi. Elektrikli araçların pazar payında ciddi bir önem arz eden BMW'nin yeni elektrikli aracı ile birlikteyiz bugün, bayilere yeni gelmeye başlayan BMW İX3 ile birlikteyiz.

BMW İX3, 2020 yılında ortaya çıkmıştı, ülkemize gelmesi de 2021'in ilk aylarına kadar sarktı. Yeni İX3'ü ile ilgili incelememizi yakın bir zamanda gerçekleştirdim ve sizlere aracı elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım, Otomobil Medyam YouTube kanalım içinde İX3 hakkında güzel bir içerik hazırladım. Araç hakkında en başta size sürüş hissiyatından ve konforundan bahsetmek istiyorum. Sürüş keyfi olarak aslında bildiğimiz BMW diyebiliriz, 286 beygir gücünü araçta fazla gazlayamadığımız için hissedemedim, aralarda ufak denemeler yaptık o denemelerde araç çok güzel hızlanıyor. Elektrikli bir aracı ilk defa sürmenin verdiği keyfi yaşamanızı şiddetle öneririm. (Daha doğrusu güçlü bir elektrikli diyelim, Twizy turu yapmıştık zamanında o da çok keyifli)

Konforu da üst seviyede, bana kalırsa içten yanmalı bir X3 tercih edeceğime elektrikli bir İX3 tercih etmek daha mantıklı.

Aracın özelliklerinden bahsetme gerekirse, tek paket olarak sunuluyor. LED farlar ve Led stoplar mevcut. Cam tavan mevcut standart olarak, koltuklar ise deri ve oldukça konforlu bir hissiyata sahip. Ses sistemi olarak BMW burada Harman Kardon ses sistemini tercih etmiş. Pek çok BMW modelinde görmeye alışık olduğumuz bir ses sistemi kendisi. Aracın içerisinde otururken, seyehat ederken bir BMW'de seyahat ettiğinizi bariz bir şekilde hissedebiliyorsunuz kalitesi ve konforu vesilesiyle. Ebatlarında bir farklılık yok. Kullandıktan sonra oldukça çok sevdim İX3'ü, geleceğin getirdiği yeniliklere uyum sağlamak adına İX3 tercih etmek doğru karar olacaktır. İçten yanmalı X3 1.5 milyona yakın bir fiyata sahipken, İX3 ise 1 milyonluk fiyata sahip.

Aracın videosu hakkında YouTube kanalımı ve İnstagram adresimi takip etmeyi unutmayın.

https://instagram.com/otomobilmedyam?igshid=1ekgp2oc083nx

https://youtube.com/channel/UCUySAgbPsn1IXKSjKtcEwuw


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA