Yeni Ariel Oxi Extra Hijyen, Aquapudra formülüyle gözle görülmeyen kirlerde bile hijyen için derinlemesine temizlik sağlıyor!

.


TANITIM 10.02.2021 17:09:00 0
Yeni Ariel Oxi Extra Hijyen, Aquapudra formülüyle gözle görülmeyen kirlerde bile hijyen için derinlemesine temizlik sağlıyor!

Yeni Ariel Oxi Extra Hijyen, Aquapudra formülüyle suda hızlıca çözünür ve kumaşlara derinlemesine nüfuz eder. Deterjan kalıntısı bırakmayacak şekilde tasarlanmış olan Oxi Extra Hijyen, yeni Purezyme teknolojisi ile çamaşırlardaki gözle görülmeyen kirlerde bile olağanüstü bir temizlik sağlıyor. Purezyme teknolisine sahip Aquapudra ile giysilerinizin gerçekten temiz olduğundan emin olabilirsiniz…

Lekelerin görünmemesi, giysilerin gerçekten temiz olduğu anlamına gelmiyor. Giysilerinizin hijyen açısından temiz olmasını sağlamak için Ariel, Purezyme teknolojisiyle görünmeyen lekelere hitap eden benzersiz bir formül geliştirdi. Ariel Oxi Extra Hijyen’inAquapudra formülü hızlıca çözünmesi ve kumaşlara derinlemesine nüfuz etmesiyle çamaşır yıkamada yenilikçi bir çözüm olarak ön plana çıkıyor.  Kirli çamaşırları derinlemesine temizlerken, geride hiçbir kalıntı bırakmayan formülü ile yepyeni bir temizlik deneyimi sunuyor. Gelişmiş teknolojisiyle görünür lekeleri ve görünmez kirleri yok eden Ariel Aquapudra dokusundaki pudramsı granüller sayesinde geleneksel tozlara göre düşük sıcaklıklarda bile üstün performans sağlıyor. Ek durulama olmadan bile kalıntı bırakmayan sonuçlar için tasarlanan yeni Aquapudra tozları, iyileştirilen çözünme özelliği sayesinde olağanüstü temizlik sunuyor. 

Purezyme teknolojisi: bilim ile doğa el ele

Ariel’in görünmez kirleri bile ortadan kaldıran üstün teknoloji ürünü Aquapudra, giysilerdeki görünmeyen kirleri tutkal gibi bir arada tutan yapışkan vücut kirlerini benzersiz bir şekilde parçalayabilen Purezyme adlı yeni bir özel teknolojiye sahip. Deniz yosunlarında bulunan bir enzimin keşfi, derinlemesine temizlik sağlayan benzersiz Purezyme teknolojisinin geliştirilmesine yol açtı. Purezyme, "görünmeyen" yağlı vücut kirlerini daha küçük parçalara ayırmaya yardımcı oluyor, böylece yüzey aktif maddeleri bu kirleri çıkarıyor. 

Hızlı aktivasyon ve derinlemesine temizlik

Yeni Ariel Oxi Extra Hijyen, P&G’nin çığır açan iki yeniliğini birleştiren modern bir çamaşır deterjanı olarak öne çıkıyor: AquaPudra'nın hızlı aktivasyonu ve Purezyme'in derinlemesine temizliği. Suya temas ettiği anda hızla çözünmeye başlıyor ve kumaş dokularının içlerine nüfuz ediyor. Böylece düşük sıcaklıklarda bile etkili olan formül derinlemesine temizlik, leke çıkarma ve tazelik sağlıyor. Ariel’in en iyi temizliği için Ariel Oxi Extra Hijyen’i deneyebilirsiniz. 

 


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA