YAZIN KEYFİNİ ‘ELANİ BEACH & RESTAURANT’TA ÇIKARIN

AJANSTURKHABER


TANITIM 5.08.2020 12:44:00 0
YAZIN KEYFİNİ ‘ELANİ BEACH & RESTAURANT’TA ÇIKARIN

Bodrum'un masmavi suları, doğa ile uyum içinde olan 300 metrelik sahil şeridine sahip mükemmel kumsalı ile Kadıkale’de Sianji Well-Being’de yer alan “Elani Beach & Restaurant” bu yaz da misafirlerine keyifli anılar yaşatıyor. Menüsünde gurme lezzetlerin bulunduğu Akdeniz mutfağı ile leziz kokteyllerin yer aldığı mekan, karantina döneminin tüm stres ve kaygısını mavinin sunmuş olduğu huzura bırakıyor.

 

Babil’in asma bahçelerinden esinlenerek dizayn edilen Sianji Well-Being Resort Kaplıca Bodrum’un 300 metrelik sahil şeridi ile plaj kısmında hizmet veren Elani Beach & Restaurant, eşsiz manzarası ve gurme lezzetleriyle Bodrum’un en keyifli halini deneyime sunuyor. Gündüzleri beach olarak sakinliği ve huzuruyla misafirlerini kucaklayan mekan, tüm sıkıntı ve stresi atmaya yardımcı oluyor. Akşamları ise kumsalın hemen üstünde yer alan restoranında misafirlerini ağırlıyor. Akdeniz mutfağının zenginliklerini barındıran restoran, otelin çiftliğinde üretilen mevsimsel ve organik ürünlerle hazırlanmış gurme tatlara imza atıyor.

 

Kumsalın Huzurunu Masajla Taçlandırın

Gümüşlük Kadıkalesi’nde yer alan Elani Beach; Kos, Kalimnos, Pserimus, Çatal Ada ve irili ufaklı onlarca ada manzarasına sahip, kuzey rüzgarlarına kapalı konumu ve mükemmel kumsalıyla Bodrum’un en güzel koylarından biri olma özelliğine sahip. Elani Beach’e gelen misafirler, Balili terapistlerin yaptığı ödüllü SPA ve Bodrum’un ilk ve tek kaplıcasından da faydalanabiliyorlar. Beach’e giriş ücreti günlük kişi başı 200 TL iken 50 TL tesis kullanım ücreti 150 TL ise harcama limiti olarak belirleniyor.

 

Huzurun mavi ile buluştuğu beachte günlük hayatın telaşından uzaklaşırken aynı zamanda muhteşem gün batımına karşı gurme lezzetlerin tadına varacaksınız.


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA