Yabancı Dil Bilmemek İş Hayatını Olumsuz Etkiliyor


EĞİTİM 6.01.2020 11:35:00 0
Yabancı Dil Bilmemek İş Hayatını Olumsuz Etkiliyor

Yabancı dil öğrenimi özellikle profesyonel iş hayatının vazgeçilmez unsuru olarak karşımıza çıkıyor. Farklı bir dili öğrenme konusunda psikolojik baskı hissederken, maddi olarak da büyük harcamalar yapıyoruz. Aslında yabancı dil bilmenin düşündüğümüzden çok daha kolay bir yolu var. Öğreneceğimiz dilin hangi yöntemle ve nasıl öğretileceğini bilmek, en kısa sürede sonuç almamızı sağlıyor. Bu kapsamda 25 Dil bilen Dil Bilimci Emin Gulu ‘‘Pratik Evrensel Grammer’’ metodu ile hazırladığı kitabı ile İngilizceyi daha iyi anlamamızı ve en kısa sürede öğrenmemizi sağlıyor.

 

Ülkemiz, toplam 100 ülkenin bulunduğu İngilizce Yeterlilik Endeksi’nde 79’uncu sırada yer alırken Küresel İnovasyon Endeksi’nde ise 129 ülke arasında 49’uncu sırada görünüyor. Türkiye’ de bu oranın düşük seviyelerde olması iş hayatını da doğrudan etkiliyor. Meslek hayatında yabancı dil bilmek sadece ikili görüşmeler de değil, inovasyon üretmede veya girişimcilik için de son derece önem arz ediyor. Bu bağlamda dil bilmenin önemi kişilerarası iletişimle kalmamakla birlikte, iş hayatımızda ve günlük yaşantımızda da büyük önem taşıyor.

 

İş hayatında dil bilmenin önemini vurgulayan 25 dil bilimci ve yazar Emin Gulu ‘’İş hayatında İngilizce bilmek çok önemli. Teknolojinin hayatımızın her alanında olmasıyla birlikte gerek terimsel bilgiler gerekse iş hayatımızdaki kelimeler İngilizce olarak karşımıza çıkıyor. Kitapta geliştirmiş olduğum gramer tekniği ile 20 günde İngilizce öğrenmeniz mümkün. Dil önce duyarak öğrenilir. Bu kapsam da 2000 kelime öğreten kitabın içinde CD de yer alıyor. Böylelikle hem duyusal hem de pratik olarak cümle yapılarını öğrenmiş oluyorsunuz. Kısacası yabancı dili öğrenmenin yolu dinlemekten ve konuşarak pratik yapmaktan geçiyor’’ ifadelerini kullandı.

 

Detaylı bilgi ve iletişim için http://emingulu.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Kitabın adı: 20 Günde İngilizce

Kitabın yayınevi: Gulu Publish

Sayfa sayısı: 150

Fiyatı: 150 TL

 


SPOR


GÜNDEM

Başkan Büyükkılıç’tan çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği
Başkentte modern taksi durağı sayısı artıyor
Ayvalık'ta Balıkesir'i karşılama 'Akın'ı!
Antalya Muratpaşa'da sokak köpeklerinin özel yaşam alanı
Manisa Büyükşehir Meclisi'nde görev bölümü yapıldı

SON DAKİKA