VODAFONE PARK’TA BEŞİKTAŞ’IN GOL ANONSU ENGELLERE TAKILMAYAN BUKET DURMUŞ’TAN

VODAFONE PARK’TA BEŞİKTAŞ’IN GOL ANONSU ENGELLERE TAKILMAYAN BUKET DURMUŞ’TAN

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş JK – Kayserispor maçının özel bir konuğu vardı. 35 yıl sonra protezle yürümeye başlayan Beşiktaş taraftarı Buket Durmuş Vodafone Park’ta takımının ilk golünü anons etti.

 

3 Aralık 2019 – Beşiktaş JK ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone, Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş JK – Kayserispor maçında doğuştan yürüme engelli Buket Durmuş’u ağırladı. Beşiktaşlı genç taraftar, maçta takımının ilk golünü anons ederken taraftardan büyük alkış aldı.

 

Protezleriyle ağaçlı yoldan yürüdü

Ekim ayında yeni protezlerini ilk kez deneyen ve bu deneyimini sosyal medya hesabından paylaşan Buket Durmuş, içten paylaşımıyla takipçilerinden büyük ilgi gördü. Vodafone ve Beşiktaş, Buket’in büyük yankı uyandıran paylaşımına kayıtsız kalmadı ve onu ağaçlı yoldan yürüyerek Vodafone Park’a gelmeye davet etti. “Protezlerimle o çimlerde gururla yürümeye varım” diyen Buket, Beşiktaş JK – Kayserispor maçını Vodafone ve Beşiktaş’ın konuğu olarak locadan izledi.



Yorumlar (0)

GÜNDEM

Bursa'da Yiğitler Mahallesi'ne Kent Lokantası Açıldı: 4 Kap Yemek 80 TL
Kocaeli Zabıtası: Denetimden İnsana Uzanan Yardım Eli
Metal İşçileri Mudanya'da MESS TİS Dayatmasına Karşı Alanlara Çıktı
Manisa Büyükşehir'den Arıcılara ve Kooperatiflere Güçlü Destek
CHP Bursa'dan Asgari Ücrete Sert Tepki: 'Yere Batsın Böyle Düzen'
Haberi Sesli Oku