Van'daki kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi

Van

Gürpınar ilçesinde otomobil ile tankerin çarpıştığı kazada yaralı olarak kaldırılan Selma Karay, 6 günlük tedaviye rağmen kurtarılamadı.

Kazanın Acı Sonucu
Van'ın Gürpınar ilçesinde geçtiğimiz günlerde otomobille tankerin çarpıştığı kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan Selma Karay (30), tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazanın Detayları
Geçtiğimiz günlerde Van-Yüksekova kara yolu üzerindeki Zernek Barajı yakınlarında 34 FNY 206 plakalı otomobil ile 35 ABC 263 plakalı tanker çarpışmıştı. Kazada otomobilde bulunan Alihan Karay (55), Aysel Karay (60) ve Gülsen Han (40) olay yerinde yaşamını yitirirken, Selma Karay (30) ile Dilan Karay (7), Derin Karay (6) ve Eymen Han (6) yaralı olarak çevredeki hastanelere sevk edilmişti.

6 Günlük Mücadele
Van'da 6 gündür tedavi gören Selma Karay, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Son Yolculuk
Hayatını kaybeden Selma Karay'ın cenazesi, Van'daki otopsi işlemlerinin ardından Yüksekova'ya getirildi. Karay'ın cenazesi, ilçenin Gürdere köyünde kılınan namazın ardından daha önce kazada hayatını kaybeden aile fertlerinin de defnedildiği mezarlıkta, sevenlerinin gözyaşları ve duaları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Artık Sayı
Soruşturmanın sürdürüldüğü kazada hayatını kaybedenlerin sayısı da 4'e yükseldi.


Haber Kaynak : İHA

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Muş'ta Kafes Avcılığı Yapan Şahıs Suçüstü Yakalandı
Muş'ta Kış Lastiği Uygulaması Başlıyor
Bitlis'te 16 kilo 769 gram metamfetamin ele geçirildi
Tunceli'de Sağanak Yağış Etkisini Gösterdi
Tekman’da iki aile arasında kavga: 7 yaralı
Haberi Sesli Oku