Van'da Kar Yağışı Sonrası Yol Çalışmaları: 39 Yol Hala Kapalı

Van

Geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışının ardından Van'da kapanan 625 yoldan 586'sı ulaşıma açıldı. Bahçesaray, Başkale, Çatak, Erciş ve Gürpınar ilçelerindeki 39 yol için çalışmalar ise sürüyor.

Kar Yağışı Günlük Hayatı Etkiliyor
Van genelinde geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışı, ulaşımı zorlaştırarak günlük hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yoğun kar nedeniyle çok sayıda yerleşim yeri yolu ulaşıma kapanmıştı.

Çoğu Yol Trafiğe Açıldı
Yapılan yoğun çalışmalar sonucunda, kardan dolayı kapanan 625 yolun 586'sı yeniden ulaşıma açıldı. Ekipler, kar temizleme ve yol güvenliğini sağlama operasyonlarını başarıyla sürdürdü.

39 Yol İçin Çalışmalar Sürüyor
Bahçesaray’da 16, Başkale’de 3, Çatak’ta 13, Erciş’te 4 ve Gürpınar ilçesinde 3 olmak üzere toplam 39 yerleşim yerine giden yollar halen kapalı durumda. Bu yolların açılması için ilgili ekipler tarafından çalışmalar aralıksız devam ediyor.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Malatya'da kar nedeniyle motosiklet ve motorlu kuryelere 1 gün trafik yasağı
Malatya'da yoğun kar yağışı ulaşımı felç etti
Van Gölü Havzası'nda 10-20 yıl içinde su krizi uyarısı
Erzincan'da kar tipisi 503 köy yolunu kapattı
Arpaçay'da asayiş ve güvenlik toplantısı yapıldı
Haberi Sesli Oku