Vali Ali Çelik: "Cehalet; ancak eğitim neferleriyle yenilebilir"

Vali Ali Çelik:

Hakkari Valisi Ali Çelik, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde düzenlenen yemekte öğretmenlerin önemini vurguladı ve şehit eğitimcileri andı.

Hakkari Valisi Ali Çelik tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Hakkâri Öğretmenevinde öğretmenler onuruna yemek verildi. İl Millî Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz'ın "hoş geldiniz" konuşmasının ardından kürsüye çıkan Vali Ali Çelik, bu yıl Öğretmenler Günü'nü buruk yaşadıklarını ifade etti.

Vali Çelik, vefat eden Saim öğretmene Allah'tan rahmet, ailesine ve Hakkâri eğitim camiasına sabır diledi. "Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, başta olmak üzere öğretmen Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz olmak üzere görevleri uğruna fedakârca şehit olan tüm eğitim neferlerini minnetle anıyorum" diyen Çelik, duygusal anlar yaşattı.

Cehaletin ancak eğitim ordusunun gayretiyle yenilebileceğini vurgulayan Vali Çelik, emekli öğretmenlere de teşekkür ederek, "İyi ki varsınız. Geleceğe dair umutlarımız sizinle anlam buluyor. Rabbim, hepinize iyiliklerle dolu, bereketli bir meslek hayatı ve başarılarla dolu bir ömür nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Programda ayrıca öğretmenler arasında düzenlenen "Anı Yarışması" sonuçları açıklandı ve dereceye giren öğretmenlere ödülleri Vali Ali Çelik tarafından takdim edildi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Erzurum'da torbacılara şafak operasyonu: 14 gözaltı
Erzurum'da Sağlık Kurumları Ortak Çalışma Başlattı
Tortum Şelalesi'ndeki köprü güvenlik riski oluşturuyor
Kars’ın köylerinde aşıklık geleneği yaşatılıyor
Van Gölü'nün sarı saçlı çocukları kışla birlikte doğal renklerine döndü
Haberi Sesli Oku