ÜSKÜDAR BELEDİYESİ BEN, SEN, O HEYKEL SERGİSİ İLE FARKLI İNSAN FİGÜRLERİ ÜZERİNDEN, TOPLUMSAL ZENGİNLİĞİMİZE DİKKAT ÇEKECEK


TANITIM 7.01.2020 16:03:00 0
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ  BEN, SEN, O HEYKEL SERGİSİ İLE FARKLI İNSAN FİGÜRLERİ ÜZERİNDEN, TOPLUMSAL ZENGİNLİĞİMİZE DİKKAT ÇEKECEK

Üsküdar’ı, şehrin kültür sanat merkezi haline getiren Üsküdar Belediyesi, Türkiye’nin mermerleri ve doğal taşlarını kullanarak, eserlerine figüratif bir boyut kazandıran Heykeltıraş Dinçer Güngörür’ün insana dokunan Ben, Sen, O Heykel Sergisi’ni İstanbullularla buluşturacak.

 

Dinçer Güngörür’ün farklı insan figürlerinden yola çıkıp, bireysel farklılıklarımızla birlikte toplumsal zenginliğimize dikkat çektiği Ben, Sen, O Heykel Sergisi, 8 Ocak’tan itibaren 6 Şubat’a kadar Nev Galeri Nevmekan Sahil’de sergilenecek. Türkiye’de çıkarılan mermer ve doğal taşlar kullanılarak tasarlanan eserlerden oluşan sergide, sanatçının esin kaynağı olan bireylerden yola çıkılarak toplumsal zenginliğimize projeksiyon tutulacak.

 

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla, 8 Ocak Çarşamba günü, saat 19.00’da Üsküdar Nev Galeri Nevmekan Sahil’de gerçekleştirilecek Ben, Sen, O Heykel Sergisi açılışında sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

 

 

 


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA