TÜRKİYE FARKINDALIK ÖDÜLLERİ BAŞLIYOR!

.


DUYURULAR 17.06.2022 00:29:00 0
TÜRKİYE FARKINDALIK ÖDÜLLERİ BAŞLIYOR!

Dünya’nın 3. büyük sivil toplum organizasyonu olan ve Birleşmiş Milletlerin desteklediği JCI (Junior Chamber International)’ın İstanbul şubesi JCI İstanbul tarafından bu yıl geleceğimizin daha güzel olabilmesi adına proje üreten 18-40 yaş aralığındaki gençlerin ödüllendirileceği Türkiye Farkındalık Ödülleri başlıyor.

 

5 Aralık 2022’de düzenlenecek Gala Organizasyonu ile ödüllerin sahiplerine kavuşacağı Türkiye Farkındalık Ödülleri'ne son başvuru tarihi 31 Ağustos 2022 olarak belirlendi. 

 

Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları doğrultusunda proje yapan gençleri onore etmek ve sürdürülebilir yaşama dikkat çekmek için düzenlenen Türkiye Farkındalık Ödülleri'nin jüri koltuklarında ise konusunda uzman akademisyenler, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, sanat dünyasının önde gelen isimleri ve iş insanları bulunmaktadır. Kazananların özel bir törenle açıklanacağı Türkiye Farkındalık Ödülleri, yüzlerce kişinin huzurunda kamuoyuna açıklanacaktır.

 

Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları'nın 17 başlığını yarışma kategorisi olarak belirleyen Türkiye Farkındalık Ödülleri, bu amaçlar doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiren gençlerin başvurularını beklemektedir. 

 

Başvuru için  JCI İstanbul ve Türkiye Farkındalık Ödülleri iletişim adreslerinden detaylı bilgi alınabilmektedir.


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA