Türkiye ile UNODC arasında Katkı Anlaşması Resmi Gazete'de

Türkiye ile UNODC arasında Katkı Anlaşması Resmi Gazete

Türkiye ile UNODC arasında Katkı Anlaşması Resmi Gazete'de

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Uyuşturucu ve Suç Ofisi (UNODC) arasında 13 Şubat 2025’te imzalanan Katkı Anlaşması, bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan kararla onaylandı. Söz konusu anlaşma, iki kurum arasındaki iş birliğini güçlendirmeyi hedefliyor.

ANKARA (İGFA) - Türkiye Cumhuriyeti adına Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü ile Birleşmiş Milletler Uyuşturucu ve Suç Ofisi (UNODC) arasında 13 Şubat 2025’te imzalanan Katkı Anlaşması, 3 Eylül 2025 tarihli ve 33006 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan 10360 sayılı karar ile onaylandı.

Karar, 244 sayılı Kanunun 5’inci maddesi ile 9 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2’nci ve 3’üncü maddeleri uyarınca yürürlüğe girdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla onaylanan anlaşma, Türkiye ile UNODC arasındaki iş birliğini güçlendirmeyi amaçlandı.

Söz konusu Milletlerarası Antlaşmanın detaylarına ulaşmak için tıklayabilirsiniz


Haber Kaynak : İGFA

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Bodrum Yarı Maratonu 8. kez koşulacak... Spor ve eğlence bir arada olacak
Manisa’da evde bakım hizmetleri “Üzüm”le dijitalleşti
Gölcük'te 'sağlık sokağı' ilgisi
Konya Karatay'da 'hoş kubbe'de çocuklar eğleniyor ailelere öğreniyor
Gazi Mustafa Kemal Atatürk Sergisi sanatseverlerle buluştu
Haberi Sesli Oku