TÜRES Malatya Şubesi faaliyete başladı

TÜM RESTORANLAR VE TURİZMCİLER DERNEĞİ (TÜRES) MALATYA ŞUBE BAŞKANLIĞINA İŞADAMI RIDVAN BUDAK GETİRİLDİ.


GÜNDEM 13.01.2021 18:24:39 0
TÜRES Malatya Şubesi faaliyete başladı
Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Malatya Şube Başkanlığına işadamı Rıdvan Budak getirildi.
Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Malatya’da kurumsal olarak faaliyete geçti. Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Malatya Şube Başkanlığına Malatya’nın kurumsal restoran markalarından Çamlıca Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Rıdvan Budak getirildi.
TÜRES Malatya Şube Başkanı Rıdvan Budak, “Kuruluş amaçları arasında Türk Mutfağını tanıtmak ve yaşatmak, sektörel sorunları çözmek turizmi canlandırmak olan ülkemizin en faal ve kapsamlı sivil toplum kuruluşu olan Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Malatya’nın da mutfağını ve turizmini canlandırmak için çalışma yapacaktır. Malatya’daki tüm sektör temsilcilerini bir araya getireceğiz. Malatya’yı gastronomi şehri yapacak projeleri hayata geçireceğiz. Bu konuda zengin bir mutfağımız var. ” dedi.
TÜRES Malatya Şube Başkanı Rıdvan Budak, Malatya’nın yemek kültürünü tanıtmak ve özellikle Malatya’nın sahip olduğu doğal ve tarihi zenginliklerinin yapancı turistlerin odak noktası olması için girişimlerde bulunup, projeleri hayata geçireceklerini ifade ederek, “Malatya’nın gastronomi de hak ettiği yere gelmesine ön ayak olacağız. Bu durumu kurumsal olarak hayata geçireceğiz ve Malatya’nın yemek kültürünün uluslararası markalaşması için tüm paydalarımızla ortak hareket edeceğiz.” diye konuştu.

SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA