TUĞBERK SELÇUK’UN KİŞİSEL SERGİSİ THE BODRUM EDITION’DA AÇILDI!

AJANS TÜRK HABER


KÜLTÜR SANAT 11.08.2020 12:03:00 0
TUĞBERK SELÇUK’UN KİŞİSEL SERGİSİ THE BODRUM EDITION’DA AÇILDI!

TUĞBERK SELÇUK’UN KİŞİSEL SERGİSİ THE BODRUM EDITION’DA AÇILDI!

 

Türkiye'nin Turkuaz kıyısında yer alan, Ian Schrager ve Marriott International iş birliği ile açılan The Bodrum EDITION, 7 Ağustos itibariyle Tuğberk Selçuk'un “1 İÇİNDE 3” adlı kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor. Sanatçının son kavramsal serisi olan kurşun geçirmez camdan ürettiği; gerçeklik, zihin ve algı gibi konuları sorgulatan, transparanlık kavramı üzerinden gerçek bir dünya arayışına iten heykelleri, keyifli bir açılış ile sanatseverlerle buluştu. Asgard Cam Teknolojileri'nin katkılarıyla gerçekleşen serginin katılımcılar arasında Berrin Ak, Buket Dizer, Begüm Khan, ve Deniz Marşan gibi isimlerin yer aldığı açılışta misafirler, The Bodrum EDITION’ın imza restoranı BRAVA’daydı.

 

GLOBART kreatif danışmanlığında hazırlanan sergi, The Bodrum EDITION’ın imza restoranı BRAVA’da yer alırken otelin farklı yerlerinde de sanatçının heykelleri sürpriz bir şekilde misafirlerin karşısına çıkıyor. Açık hava konseptiyle ve Perulu şef Diego Muñoz imzasıyla sadece yerel üreticilerin taze ürünlerini kullanarak çevrenin çeşitliliğini kutlayan BRAVA’daki Tuğberk Selçuk sergisi, 28 Ağustos tarihine kadar ziyaretçilerini bekliyor.

 

 

TUĞBERK SELÇUK HAKKINDA

1986’da İstanbul’da doğdu. Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü’nde başladığı eğitimine Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü’nde sürdürdü. 2012 yılından beri beş kişisel sergi; bir kısmı

Londra, Seul, Milano ve Basel’de olmak üzere; birçok karma sergide yer aldı. Çalışmalarını İstanbul’da sürdürüyor.

 

 

THE BODRUM EDITION HAKKINDA

Bodrum yarımadasının Batı tarafında, Yalıkavak Marina’ya yalnızca 3 kilometre mesafede konumlanan The Bodrum EDITION, pek çoğu Ege Denizi’ne bakan ve kendi balkonu, bahçesi veya özel havuzuna sahip olan 108 misafir odası, suit ve villalardan oluşuyor. Otelin tasarımında infinity havuz ve bahçe lounge’larının yanı sıra içerisinde Türk Hamamı, spor salonu ve özel bungalovlara sahip olan ve benzersiz bir beach club sunan sanat eseri niteliğinde bir spa deneyimi de bulunuyor. Otelin eşsiz yemek ve içki deneyimi kapsamında, 2 adet bar, koya bakan gurme bir barbekü, gece kulubü ve günlük lezzetler sunan alternatifler bulunuyor. Otelde yer alan 1200 metrekarelik açık ve kapalı etkinlik alanları ise toplantı stüdyoları, toplantı odaları ve bir adet balo salonundan oluşuyor.


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA