TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Adıyaman'da Ziyaretlerde Bulunacak

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Adıyaman

TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Adıyaman'a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Vali Dr. Osman Varol ve eşi tarafından havalimanında karşılandı.

TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Adıyaman'a ziyaret ve programlar için geldi. Kurtulmuş, Adıyaman Havalimanı'nda Vali Dr. Osman Varol ve eşi tarafından karşılandı.

 Bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere Adıyaman'a gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Adıyaman Havalimanı'nda Vali Dr. Osman Varol ve eşi Funda Varol tarafından karşılandı.

Adıyaman Valiliği'nden yapılan açıklamada, TBMM Başkanı Kurtulmuş'u huzur ve hoşgörü kenti Adıyaman'da ağırlamaktan duyulan memnuniyet dile getirildi.

Açıklamada, "Sayın TBMM Başkanımızı ilimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyor, gerçekleştireceği ziyaret ve programların Adıyaman için hayırlara vesile olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kurtulmuş'un kentte çeşitli temaslarda bulunacağı ve bir dizi programa katılacağı öğrenildi.


Haber Kaynak : İGFA

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Muş'ta Ailenin Korunması ve Kadının Güçlendirilmesi Toplantısı
Malatya'da 116 sanıklı organize suç örgütü davası kapalı spor salonunda görülecek
Kar Spor İda Ultra Efsaneler Diyarı Kaz Dağları'nda Koşulacak
Ovacık Yolunda Güvenlik Çalışmaları Başladı
DOSD Meram Down Sendromlu Bireylere İstihdam Kapısı Açıyor
Haberi Sesli Oku