TAMAMEN YENİLENDİ!! YENİLENEN HONDA CİVİC TANITILDI

.


OTOMOTİV 30.04.2021 03:37:00 0
TAMAMEN YENİLENDİ!! YENİLENEN HONDA CİVİC TANITILDI

Herkese merhabalar. Bugün ise yeni tanıtılan bir araç ile karşınızdayım, yenilenen Honda Civic ile karşınızdayım. 11.nesli ile karşımıza çıkan yeni Civic daha şık bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Sedan versiyon Civic'in aks mesafesi 35 mm arttırılmış, uzunluğu ise 33 mm arttırılmış. Yeni Civic'in dışı hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.
Gelin hep beraber kokpite geçiş yapalım;
Kokpitinde tamamen yenilendiğini görüyoruz, daha sade bir tasarıma geçiş yapılmış fakat tasarım genel anlamda iddialı. Araçta 10.2 inç dijital gösterge paneli ve 7 inç multimedya ekranı standart olarak sunuluyor. Dikkat çeken noktalardan biri de hava kallarını boydan boya kaplayan metal malezeme araca retro bir görünüm kazandırmış. Yeni Honda Civic Sedan, ABD'de LX, Sport, EX ve Touring isimli donanım seviyeleriyle satılacak. LX ve Sport seviyelerinde 158 beygir güç ve 187 Nm tork üreten 2.0 litre dört silindirli atmosferik ünite mevcut. CVT vasıtasıyla ön tekerleklere güç veriyor. EX ve Touring'deyse 1.5 litre turbo ünite kullanılmış. 180 beygir güç ve 240 Nm tork üreten motor bu sayede eski nesildekine göre 6 beygir ve 20 Nm kadar daha yüksek değerlere sahip. Bu seçenekte de CVT şanzıman tek seçenek.
Şöyle bir dipnot geçelim, Civic ilk başta ABD'de satışa sunulacak, sonrasında ise Avrupa ülkelerinde de satışa çıkacak. Yeni Civic'in Türkiye'de üretilmeyeceği kesin, geçtiğimiz aylarda bildiğiniz gibi Şekerpınar fabrikası satılmıştı. İlerleyen zamanlarda ise Avrupa fiyatlarını da öğrenebileceğiz, daha detaylı bilgiler ve fiyatları açıklandığında, bir başka haber olarak fiyatlardan bahsedeceğim.


https://instagram.com/otomobilmedyam?igshid=gi03p3gww4ek

https://youtube.com/channel/UCUySAgbPsn1IXKSjKtcEwuw


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA