TANITIM

TANITIM Haberleri

Sürpriz Barbie Heyecanı

Dünyanın 1 numaralı moda oyuncak bebeği Barbie, yepyeni serisi Color Reveal’da sürprizlerle dolu bir kategori sunuyor.


TANITIM 14.07.2020 17:14:00 0
Sürpriz Barbie Heyecanı

AJANSTURKHABER

 

   

1959 yılından beri çocukların gözdesi olan Barbie, oyuncak kategorisine sağladığı inovasyonlara bir yenisini daha ekliyor. Suyun içine konulduğunda dönüşüm geçiren Color Reveal bebekleriyle çocuklar kutu açma trendinde yepyeni bir deneyim yaşayacak. Çocukların her zaman keşfederek öğrenmesini sağlayan marka, içinden hangi bebeğin çıkacağı belli olmayan bu eşsiz Barbie paketi ve aksesuarlarıyla bir ilke imza atarak şaşırtmaya devam ediyor.

  

Barbie Color Reveal bebeklerinin yüz detaylarını, saç rengini ve kıyafetini ortaya çıkarmak için önce bebeği suyla etkileşime sokmak gerekiyor. Barbie’nin sürprizleri bununla da kalmıyor ve bebeğin görünümünü tamamlayacak ekstra saç, kıyafet ve aksesuarları keşfetmek için çocukların içerisinde ne olduğunu bilmedikleri yedi poşeti açmasına kadar devam ediyor. Kızlar şeridi çekerek dış katmanı kaldırdığında, bebeğin içerisine girebileceği ve ilgi çekici dönüşümü başlatmak üzere suyla doldurulabilen şeffaf tüpe ve içerisindeki sürpriz paketlere bu ürünle ulaşabiliyor.

Barbie Color Reveal oyuncaklarında her bir serinin paketinde tamamen yeni bir renk yer alıyor. Birbirinden heyecanlı Color Reveal serilerinin ilkinde hayvan dostlar temalı 5 farklı bebek modeli pembe tüplerde yer alırken, ikinci seri ise yemek temalı 5 farklı bebek modeli ile yeşil renkli tüplerde yer alacak.


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA