Stilinizi Tamamlayacak Sneaker Modelleri Morhipo Sneakers Club’da

.


TANITIM 11.01.2021 17:00:00 0
Stilinizi Tamamlayacak Sneaker Modelleri Morhipo Sneakers Club’da

Stilin adresi Morhipo.com, sokak stilinin vazgeçilmez parçası sneaker’ları yüzlerce marka ve en sevilen modelleri ile Sneakers Club’da bir araya getiriyor. Birbirinden cesur ve göz alıcı sneaker modelleri ile kalbimizi fetheden markalar stilin adresi Morhipo.com Sneakers Club’da buluşuyor.   

Son yılların vazgeçilmez trendi sneaker’lar artık yalnızca spor yaparken değil şıklığın ve konforun bir araya geldiği tüm tarzların favori tamamlayıcıları olarak dikkat çekiyor. Modanın en havalı ve en özgür hali olan sokak stilinin en dikkat çekici parçası sneaker’lar farklı tarz ve modeller ile Morhipo Sneakers Club çatısı altında bir araya geliyor.

Sneaker seçiminin vazgeçilmez rehberi olacak Morhipo Sneakers Club, klasik beyaz sneaker’lardan ikonik bilekli sneaker’lara, chunky sneaker’lardan tasarım sneaker’lara kadar her tarza ve her bütçeye uygun yüzlerce farklı modeli sneaker tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Her Stilin Tamamlayıcısı Beyaz Sneaker

Her ayakkabı dolabının olmazsa olmaz parçası beyaz sneaker’lar deri ya da kumaş, yüksek ya da alçak tabanlı fark etmeksizin her renkten ve her tarzdan kombinin altına mükemmel uyumuyla dikkat çekiyor. Adidas, Nike, Puma, Reebok ve Skechers gibi klasikleşmiş spor markalarının yanı sıra Tommy Hilfiger ve Calvin Klein gibi giyim markalarının da çok beğenilen beyaz sneaker ayakkabı modelleri Morhipo Sneakers Club’da yer alıyor.

Zamana Direnen İkonik Sneaker’lar

Zamansız tasarımıyla her dönemin favorisi olan Adidas Stan Smith, Nike Air Max, Converse All Star Chuck Taylor ve Vans Old Skool sneaker ayakkabı modellerinin yanı sıra tekrar moda haline gelerek ikonikleşen chunky sneaker’lar da Morhipo Sneakers Club’da retro hayranlarını bekliyor.

Her Koşula Uyum Sağlayan Sneaker’lar

Morhipo Sneakers Club, yalnızca günlük stil için değil aynı zamanda spor yaparken de performansı destekleyecek sneaker modellerine de ev sahipliği yapıyor. Üst kumaş formları ve hafifliğiyle dikkat çeken Adidas, Nike ve New Balance gibi spor markalarının koşu ayakkabıları ve zorlu doğa yürüyüşlerinde tercih edilen The North Face, Salomon ve Jack Wolfskin gibi su geçirmez özelliği ile ön plana çıkan markaların outdoor sneaker’ları dikkat çekiyor.

Benzersiz Tasarıma Sahip Sneaker’lar

Lüks markaların sokak stiline yön veren sneaker modelleri de Morhipo Sneakers Club’da yer alıyor. Özellikle chunky model sneaker’ların revaçta olduğu tasarımcı sneaker’larında Alexander McQueen, Balenciaga ve Stella Mccartney öne çıkıyor.

Morhipo.com, 40’a yakın marka ve 10.000’den fazla ürün çeşidi ile her stile, her ihtiyaca ve her bütçeye uygun sneaker modellerini keşfetmeye Morhipo Sneakers Club’a davet ediyor.


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA