Sındırgı depremi ardından baraj ve göletlerde son durum!

Sındırgı depremi ardından baraj ve göletlerde son durum!

Sındırgı depremi ardından baraj ve göletlerde son durum!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen depremin ardından Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bölgede yapılan incelemelerde 28 baraj ve 38 gölette herhangi bir hasar veya risk tespit edilmediğini açıkladı.

 Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde dün akşam meydana gelen depremin ardından Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Devlet Su İşleri (DSİ) ekiplerinin sahada incelemelere aralıksız devam ettiğini belirtti.

Bakan Yumaklı, “Deprem bölgesindeki 28 baraj ve 38 göletimizde gerekli tüm teknik incelemeler yapılmış, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir.” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/ibrahimyumakli/status/1983170453964234991

Depremin ardından bölgede altyapı güvenliği, su kaynakları ve barajların durumu bakanlık koordinasyonunda yakından takip edilmeye devam ediyor.


Haber Kaynak : İGFA

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Bingöl’de 9 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı yaklaşık 250 Bin ziyaretçiyi ağırladı
Ağrı Valisi Koç: "Devletimiz, milletimizin huzuru ve güvenliği için daima güçlü ve kararlıdır"
Filipinler'i vuran Süper Tayfun'da can kaybı 4'e yükseldi
Belediye temizlik personelinden dürüstlük örneği
Haberi Sesli Oku