SINAV BAŞARISI İPEK SENEM AYDIN İLE HAYAL OLMAKTAN ÇIKIYOR

.


EĞİTİM 25.01.2021 17:05:00 0
SINAV BAŞARISI İPEK SENEM AYDIN İLE HAYAL OLMAKTAN ÇIKIYOR

YouTube kanalındaki meditasyonlarıyla günlük yaşamı etkileyen konularda blokajlarını kaldırmak isteyen birçok kişiye yardımcı olan İpek Senem Aydın, her yaştan öğrencinin başarılı olmasında yardımı dokunacak “sınav başarısı meditasyonu” ile de başarının kapılarını aralıyor.

 

 

 

Öğrenciler için okul hayatının en stresli süreçlerinden biri olan sınav dönemine dair meditasyon videosu ile başarıyı engelleyen blokajları kaldırmaya yardımcı olan İpek Senem Aydın, YouTube kanalındaki “sınav başarısı meditasyonu” ile öğrencilerin özgüven sahibi olmasına destek oluyor. 

 

Düşünce gücü ve inancın etkisinin başarıya etkisinin çok önemli olduğuna değinen İpek Senem Aydın, öğrencilerin sınav zamanlarında daha stressiz bir dönem geçirmesine yardımcı oluyor. Sınav başarısı meditasyonu ile öğrencilerin sıklıkla kullandığı “Sınavda ya başaramazsam” gibi negatif düşüncelerin serbest kalmasına yardımcı olan Aydın, başarı yolculuğunda ders çalışmaya büyük bir katkı sağlıyor. Sınav haftasının öğrenciler üzerinde baskı, stres, kaygı ve korkular da getirdiğine dikkat çeken başarılı Thetahealing eğitmeni, bilinçaltına ekilmiş yanlış kelime kalıpları nedeniyle de öğrencilerin motive olmasının önünde blokajlar oluştuğunu söylüyor. Öğrencileri strese sokan ve bunun sonucunda sınavda başarıyı önemli ölçüde etkileyen bu blokajların düzenli şekilde uygulanan sınav başarısı meditasyonu ile giderilmesine destek olacağını da  vurgulayan Aydın, öğrencilerin başarılı bir eğitim hayatı geçirmelerinin de kapılarını aralıyor.  

 

 


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA