Elazığlı Satranççılar Türkiye Şampiyonası'nda Gururlandırdı

Elazığlı Satranççılar Türkiye Şampiyonası

Antalya'daki Türkiye Şampiyonası'nda 29 Elazığlı sporcu milli takıma seçilerek büyük başarı elde etti.

Antalya'da Gerçekleşen Büyük Organizasyon

Türkiye Satranç Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası, 24-31 Ocak 2026 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından 2 bin 884 sporcunun katılım sağladığı bu dev organizasyonda Elazığlı sporcular, elde ettikleri derecelerle büyük takdir topladı.

Elazığ'dan Çıkan Şampiyonlar

Elazığ’ı temsilen şampiyonaya 29 sporcu katılırken, genç satranççılar ulusal çapta önemli başarılara imza attı. Sporcular, Türkiye Şampiyonluğu da dahil olmak üzere çeşitli dereceler elde ederek hem ilimizi hem de ülkemizi gururlandırdı ve milli takıma seçilme başarısını gösterdi.

Yetkililerden Tebrik ve Destek Mesajı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; "Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda ilimizi başarıyla temsil eden, Türkiye Şampiyonluğu başta olmak üzere önemli dereceler elde ederek milli takıma seçilen tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz. Elazığ olarak spora ve sporcuya verdiğimiz desteğin meyvelerini ulusal arenada almaktan büyük gurur duyuyoruz. Sporcularımızın uluslararası platformlarda da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Manisa Büyükşehir’den Salihli’de kaldırım denetimi
Sele kapılan minibüste can pazarı
Marmaris’te trafik kazası: 4 yaralı
Zuladan kokain çıktı: Zehir taciri cezaevine gönderildi
Başkan Er: "Yeni bir Malatya ortaya çıkıyor"
Haberi Sesli Oku