Sakarya'da Sosyal Gelişim Merkezlerinde düzenlenen ‘Sömestr Atölyeleri’ sona erdi. Toplam bin 200 çocuk ve ebeveynin katıldığı atölyelerde çocuklar yeteneklerini keşfederken, aileleri ise çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirip eğlendi.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Sömestr Atölyeleri” tamamlandı.
Adapazarı, Karasu, Sapanca, Geyve ve Akyazı Sosyal Gelişim Merkezlerinde (SGM) düzenlenen atölyelere yoğun ilgi gösterildi. Birbirinden farklı atölyelerde eğlenerek öğrenen çocukların mutluluğu yüzlerine yansırken, etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.
Etkinliklere katılan aileler, çocuklarıyla birlikte kaliteli ve eğlenceli zaman geçirme imkânı bulduklarını ifade etti. Veliler, bu tür atölyelerin aile–çocuk bağını güçlendirdiğini vurguladı.
Sömestr tatilini verimli şekilde değerlendirme fırsatı sunan atölyeler dolayısıyla aileler, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.