Sağlık ve Bakımın Olmazsa Olmazı Kolajen Takviye Edici Gıda Artık Watsons’ta

AJANSTURKHABER


TANITIM 7.10.2020 15:05:00 0
Sağlık ve Bakımın Olmazsa Olmazı Kolajen Takviye Edici Gıda Artık Watsons’ta

Nature’s Supreme, Eva Collagen, Naturagen ve Talya gibi uzman markaların tablet, toz, şase ve sıvı formlardaki kolajen takviye edici gıda cilt ve vücut sağlığına özen gösterenleri bekliyor.

 

Türkiye’nin kişisel bakım ve güzellik markası Watsons, vücudumuzun kolajen ihtiyacından yola çıkarak, bugüne kadar tüketicileriyle buluşturduğu kolajen içerikli cilt ve kişisel bakım ürünlerine artık takviye edici gıda formundaki kolajenleri de dahil etti.

 

Watsons, Collagen by Watsons gibi kolajen içerikli cilt ve kişisel bakım ürünlerine ek olarak takviye edici gıda olarak tüketilen kolajen ürünlerini de müşterileriyle buluşturuyor. Vücut ve cilt sağlığı için hayati öneme sahip kolajeni 4 farklı markanın tablet, toz, şase ve sıvı formlarındaki ürünleriyle müşterilerine sunuyor.

 

İnsan vücudunun yapı taşı olarak kabul edilen Kolajen, vücudumuzun ve cildimizin olmazsa olmaz ihtiyaçlarından biri. Bu hayati proteinin, 25 yaşından itibaren her yaş aldığımızda vücudumuzdan ciddi miktarda azalması dışarıdan takviye olarak alınmasını gerektiriyor.

 

Kolajen; başta cildimiz olmak üzere bağ dokusu, tendon, eklem, saç, tırnak, diş ve kemiklerimiz gibi vücudumuzun birçok bölümünde bulunuyor.

 

Kolajenin vücut sağlığının bütünlüğü ve cilt sağlığı için takviye olarak mutlaka yerine konulması gerekiyor. Dışarıdan takviye edici gıda olarak alınan kolajen, ciltteki esneklik kaybının, sarkmaların, kırışıklıkların önüne geçmeye ve cilt çatlaklarının ve selülit görünümünün azalmasına yardımcı oluyor. Çabuk kırılan ve soyulan tırnakların dayanıklılığını artırıyor. Yavaş uzayan saçları besleyerek dökülmeleri de ciddi oranda azaltıyor ve aynı zamanda bağırsak ve cilt florasını düzenliyor.

 

Watsons, kolajen takviye edici gıda kategorisini; Nature’s Supreme, Eva Collagen, Naturagen ve Talya markaları ile tablet, toz, şase ve sıvı formlarda tüketicilerle buluşturuyor.

Nature’s Supreme Kolajen ile kolay sindirilebilir ve biyoyaralanımı yüksek kolajen

Nature’s Supreme kolay sindirilebilir ve biyoyaralanımı yüksek kolajeni tüketim tercihlerine göre toz ve tablet olmak üzere iki farklı formda sunuyor.

 

Nature’s Supreme Collagen Peptides Toz, doğal kaynaklardan elde edilen, kolay sindirilebilir ve biyoyararlanımı yüksek yenilikçi bir kolajen takviyesi olarak dikkat çekiyor. Tip 1 ve Tip 3, Solugel® marka patentli kolajen karışımından oluşan Nature’s Supreme Collagen Peptides Toz, %91 oranında hidrolize kolajen proteini içeriyor. Gluten ve laktoz içermeyen Nature’s Supreme Collagen Peptides Toz’da şeker, yağ ve kolestrol de bulunmuyor. Helal, HACCP, ISO, FDA ve GMP sertifikalarına sahip tesislerde üretilen ürün, yetişkinlerde günde 1 kere 1 ölçek (10gr) tüketilebiliyor. Ketojenik ve Paleo diyetlerine uygun olan ürün, kokusuz ve tatsız olduğu için günün her saatinde istenilen yiyecek ve içeceğe karıştırılarak da tüketilebiliyor.

 

Nature's Supreme Beauty Collagen 30’lu Tablet ise; her bir tabletinde 1000 mg hidrolize kolajen peptitleri (Tip 1 ve Tip 3) bulunduruyor. Buna ek olarak tüketimi kolay tablet formunda olan ürünün içeriği; hyaluronik asit, C vitamini, biotin ve çinko ile de destekleniyor. Kendi hacminden daha fazla sıvı tutabilme özelliği ile bilinen protein hyaluronik asit ile öne çıkan tablet kolajen, diğer Nature’s Supreme kolajen ürünleri gibi kolay sindirilebilir ve biyoyararlanımı yüksek; Tip 1 ve Tip 3, Solugel® marka patentli kolajen içerikleriyle dikkat çekiyor.Helal, HACCP, ISO, FDA ve GMP sertifikalarına sahip tesislerde üretilen ürünü yetişkinlerin günde 1 tablet tüketmesi öneriliyor.

 

Eva Collagen ile 7 ve 14 günde gelen kolajen güzelliği

Toz formundaki kolajen takviyesi Eva Collagen, 7 günlük ve 14 günlük 2 farklı kür seçeneğiyle dikkat çekiyor. Eva Collagen’in içeriğinde; Hidrolize Kollajen, Inulin(Prebiyotik), Vitamin C, Bromelain, Hyaluronik Asit, Lactobacillus Acidophilus(Probiyotik mikroorganizma), Çinko, Piperin, Manganez, Koenzim Q10, Biotin bulunuyor. İçeriğindeki düşük molekül ağırlığına (2kDa.) sahip biyoaktif kolajen peptidleri vücut tarafından kolaylıkla emilebilir olması nedeniyle saç, cilt ve tırnak sağlığını koruyor. Cilde esneklik, sıkılık ve dayanıklılık veriyor. Yetişkinler tarafından rahatlıkla kullanılabilen Eva Collagen takviye edici gıda, günde 1 defa 1 şasenin suya karıştırılmasıyla tüketilebildiği gibi meyve suyu, protein içeceği ya da yoğurt gibi gıdalarla da rahatlıkla tüketilebiliyor.

 

Naturagen Kolajen daha sağlıklı bir vücut ve cilt için destekleyici %100 yerli ve helal kolajen

Naturagen kolajen, tablet, şase, sıvı ve toz olmak üzere 4 farklı formda tercih edilebiliyor. Tüm Naturagen ürünleri Türkiye menşeli hidrolize kolajen peptitler içeriyor ve %100 sığır kolajeni ile üretiliyor.

  • Her ihtiyaca ve tercihe göre alternatifler sunan Naturagen’in 30’lu tableti; Hidrolize Kolajen, Hyaluronik Asit, Biotin, Çinko, Vitamin B6, Vitamin C içeriyor.
  • Naturagen Kolajen 7’li, 14’lü ve 30’lu Şaseleri de; Hidrolize Kolajen, Hyaluronik Asit, Biotin, Koenzim Q10, Vitamin B, Vitamin B6, Vitamin C ve Vitamin E bulunuyor.
  • Naturagen’in 22 porsiyonluk 220 gr toz formunun içeriğinde ise; Hidrolize Kolajen, Hyaluronik Asit ve C vitamini bulunuyor.
  • Naturagen 15’li Sıvı Shot Kolajenin birleşenleri arasında ise; Hidrolize Kolajen, Hyaluronik Asit, Biotin, Koenzim Q10 yer alıyor.

Şeker ve gluten içermeyen Naturagen kolajen ürünleri; tip1 ve tip3 kolajen türlerini içeriyor. Yüksek kaliteli kolajenin özel bir teknoloji ile aromalandırılmasıyla oluşan üstün lezzetiyle dikkat çekiyor. %100 helal sertifikasına sahip Naturagen kolajen takviye edici gıda aynı zamanda tamamen doğal ürünlerden elde edildiği için vücudun sağlık bütünlüğünü de koruyor.

 

Talya Hidrolize Kolajen’den Hyaluronik asit ve C vitamini ile güçlendirilen güzellik için canlandırıcı zengin formül

Talya Hidriloze Kolajen 60’lı Tablet; Talya Fitoterapi ARGE laboratuvarında geliştirilen, üzüm çekirdeği ekstresi, nar kabuğu ekstresi ve vitamin C ile zenginleştirilen Talya Hidrolize Kolajen dengeli ve sinerjik içeriği ile zamanın geriye doğru akmasını sağlıyor.

İçeriğinde; Hidrolize Kolajen, Vitamin C, Hyaluronik Asit, Üzüm Çekirdeği Ekstresi, Nar Kabuğu Ekstresi, Koenzim Q10 bulunuyor. FDA onaylı Talya hidrolize kolajen; Tip 1 ve Tip 3 kolajen türlerini içeriyor. Düşük moleküler ağırlığı sayesinde vücut tarafından kolay emilimi sağlanan kolajen tablet; yetişkinler tarafından bol su ile, günde 2 defa 1’er tablet olarak kullanılıyor.

 

Watsons’ta her zaman daha fazlası var!

 

Eva Collagen 7’li Şase: 69,95 TL

Eva Collagen 14’lü Şase: 149,45 TL

Naturagen Kolajen 7’li Şase: 79,50 TL

Naturagen Kolajen 14’lü Şase: 159,50 TL

Naturagen Kolajen 30’lu Şase: 315,50 TL

Naturagen Kolajen 30’lu Tablet: 99,50 TL

Naturagen Kolajen Powder (220gr): 199,50 TL

Naturagen 15’li Shot Kolajen: 249,50 TL

Nature’s Supreme Collagen Peptides: 59,95 TL

Nature's Supreme Beauty 30’lu Kolajen Tablet: 64,95 TL

Talya Hidroloze 60’lı Tablet Kolajen: 73,95 TL

 

**Belirtilen fiyatlar Ekim güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA