Rektörlüğe tekrar atanan Kızılay:

REKTÖRLÜĞE TEKRAR ATANAN KIZILAY: : “HEDEFİM, ÜNİVERSİTEMİZİ BUGÜNKÜ SEVİYESİNDEN DAHA YUKARILARA ÇIKARMAKTIR”REKTÖRLÜĞE TEKRAR ATANAN KIZILAY: : “HEDEFİM, ÜNİVERSİTEMİZİ BUGÜNKÜ SEVİYESİNDEN DAHA YUKARILARA ÇIKARMAKTIR”


GÜNDEM 14.08.2020 17:32:26 0
Rektörlüğe tekrar atanan Kızılay:
Malatya İnönü Üniversitesi Rektörlüğü’ne ikinci kez atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay, “Hedefim, üniversitemizi bugünkü seviyesinden daha yukarılara çıkarmaktır” dedi.
İnönü Üniversitesi Rektörlüğü’nü 4 yıl yaptıktan sonra ikinci dönem için tekrar aday olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar 4 yıllığına ikinci kez rektör olarak atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay, kendisinin ikinci kez rektör olarak atanmasını memnunlukla karşıladığını bildirdi.
Kendisinin ikinci kez rektör olarak atayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, “ilk dönemde yaptıklarım ortada. Üniversiteyi belirli bir seviyeye getirdiğimi düşünüyorum. İkinci dönemimde de hedefim, üniversitemizi bugünkü seviyesinden daha yukarılara çıkarmaktır” ifadelerini kullandı.

SPOR


GÜNDEM

Belediye Başkanı Kasap tüm Şehit ailelerini Beypazarı’na davet etti
İzmit Belediyesinin ücretsiz diyetisyen hizmeti
Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi

SON DAKİKA