Refahiye'de kar nedeniyle eğitime öğleden sonra ara verildi

Refahiye

Yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle Refahiye'de 12 Ocak'ta eğitime öğleden sonra ara verildi.

Kar ve Buzlanma Riski Eğitimi Durdurdu

Refahiye Kaymakamlığı, ilçede etkili olan yoğun kar yağışı ve oluşan buzlanma riski nedeniyle 12 Ocak 2026 Pazartesi günü eğitim-öğretim faaliyetlerine öğleden sonra ara verildiğini açıkladı.


İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nun aldığı karara göre, ilçedeki tüm okullarda öğleden sonraki dersler iptal edildi. Ayrıca, kamu kurumlarında görev yapan engelli, kronik rahatsızlığı bulunan ve hamile personel ile kreşe giden çocuğu olan kadın personel de öğleden sonra için idari izinli sayılacak.


Vatandaşlara Uyarı

Yetkililer, vatandaşları zorlu hava koşullarına karşı dikkatli olmaları ve gerekmedikçe dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.



Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Tunceli'de Kar ve Fırtına Etkili Oldu, Ulaşım Aksamaları Yaşanıyor
Ergan Dağı'nda kar yağışı kayak sezonunu başlattı
Kars'ta Kurtlar Köpeği Kaçırdı
Malatya'da Deprem Sonrası Su Altyapısı Güçlendiriliyor
Bingöl'de kar yağışı etkisini sürdürüyor
Haberi Sesli Oku