PHYTO'DAN GÜNEŞ VE DENİZ ETKİLERİNE KARŞI SAÇINIZA ONARICI BAKIM: PHYTOPLAGE!

AJANS TÜRK HABER


TANITIM 3.07.2020 18:16:00 0
PHYTO

Gücünü bitkilerden alan Phyto, yaz mevsimi boyunca güneş, deniz ve havuz suyuna maruz kalan saçlar için geliştirdiği onarıcı bakım serisi Phytoplage'i sunuyor!


Şampuan ve güneş koruma bakım spreyinden oluşan Phytoplage güneşe ve deniz suyuna maruz kalan saçları koruyor, nemlendiriyor ve eşsiz bir parlaklık sağlıyor.

 

 

Phytoplage Şampuan

 

Güneş sonrası onarıcı bakım sağlayan şampuan, cildi ve saçı nazikçe temizler. Plajda ya da havuz başında geçirilen b ir günün ardından tuz, kum ve kloru giderir. Saçların esnekliğini ve parlaklığını dengelerken, cildi yumuşak ve ipeksi bırakır.

Sülfat bulundurmayan doğal içeriği, Kalendula ve Bambu özleriyle saçlara ve cilde ihtiyacı olan nemi sağlar ve yumuşaklık sağlar.

Fiyat: 129 TL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Phytoplage Güneş Koruması

 

Yaz aylarında güneş, deniz ve havuz suyuna maruz kalan saçları korur, nemlendirir ve parlaklık verir. Yağlılık hissi vermeyen yapısı sayesinde her deniz ve havuz sonrası kullanılabilir. Kalendula özü saçlara yumuşaklık sağlar iken, tatlı badem özü parlaklığı geri kazandırır. İçeriğindeki Ayçiçek tohumu doğal koruma kalkanı oluşturur. Güneş ışınlarına maruz kalmadan önce ıslak ya da kuru saça kullanılabilir.

Fiyat: 159 TL


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA