Para cezaları da karantina ihlallerinin önüne geçemiyor

AĞRI'DA KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA KARANTİNA KURALLARINI İHLAL ETTİĞİ TESPİT EDİLEN BİR KİŞİYE DAHA 3 BİN 150 LİRA PARA CEZASI KESİLDİ. BU DURUM PARA CEZALARININ DA KARANTİNA İHMALLERİNİN ÖNÜNE GEÇİLEMEDİĞİ ELEŞTİRİSİNİ AKILLARA GETİRDİ.AĞRI'DA K


GÜNDEM 20.09.2020 22:57:03 0
Para cezaları da karantina ihlallerinin önüne geçemiyor
Ağrı’da korona virüs tedbirleri kapsamında karantina kurallarını ihlal ettiği tespit edilen bir kişiye daha 3 bin 150 lira para cezası kesildi. Bu durum para cezalarının da karantina ihmallerinin önüne geçilemediği eleştirisini akıllara getirdi.

Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada 225 personelin katılımıyla 493 iş yerinde korona virüs denetimlerinin gerçekleştirildiği bildirildi. Valilik tarafından yapılan açıklamanın devamında, emniyet ve jandarma ekipleri de 65 ticari taksi ile 183 toplu taşıma aracını denetleyerek salgınla mücadele kapsamında yolculara uyarılarda bulundu. Pozitif ve temaslı kişilere yönelik 520 personelle gerçekleştirilen denetimlerde karantina kurallarını ihlal ettiği ve evde bulunması gerekirken olmadığı için bir kişiye 3 bin 150 lira para cezası kesildi.

SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA