Özbekistan'da Türk sağlık turizmine büyük ilgi

Özbekistan'da Türk sağlık turizmine büyük ilgi


GÜNDEM 24.10.2023 08:12:00 0
Özbekistan

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen 2. Özbekistan Sağlık Hizmetleri ve Sağlık Turizmi Fuarı'nda Türkiye’nin sağlık turizmi konusundaki deneyim ve hizmetlerine ilgi büyük oldu.

Türkiye’nin öncü sağlık turizmi acentesi Hoops World Tourism'in de katılım sağladığı fuarla ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Afet Ayaz, Özbekistan'da gösterilen yoğun ilgi ve alakanın kendileri büyük mutluluk kaynağı olduğunu söyledi.

Türkiye'nin sağlık turizminde çok hızlı büyüdüğünü ifade eden Ayaz, "Dünyada sağlık turizmi alanındaki seçkin fuarlardan biri kabul edilen bu önemli organizasyonda, Hoops World Tourism, Özbekistan'daki bir sağlık turizmi acentesiyle stratejik iş birliği anlaşması gerçekleştirdi. Ayaz, "Özbekistan'daki fırsatlar ve Türkiye'deki sağlık turizminin geldiği nokta, bu iş birliğinin ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. Türkiye'de sağlık turizminin son yıllarda ne kadar geliştiğini görmek ve bu gelişmeyi uluslararası arenada taçlandırmak bizim için büyük bir onur" dedi.

Haber Kaynak : igfa

SPOR


GÜNDEM

ARAP DEVLETLERİ LİGİ BÜYÜKELÇİLERİ ERZURUM’A HAYRAN KALDI
Bucalılardan Hasanağa Bahçesi teşekkürü
İzmir’in dört bir yanında kültür var
Malatya Büyükşehir'den 7/24 yol mesaisi
Sakarya Meclisi’nde ‘hizmette tarihi adımlar’ vurgusu!

SON DAKİKA