Ordu'da Çocuklar İçin 186 Yeni Oyun Alanı

Ordu

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2019'dan bu yana ilçelere 186 yeni çocuk oyun grubu kurarak hem ailelerin beğenisini kazandı hem de çocukların yüzünü güldürdü.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in 2019 yılında göreve gelmesinin ardından, il genelinde çocuklar için park çalışmalarına özel bir önem verildi. Bu kapsamda, şu ana kadar tam 186 adet yeni çocuk oyun grubu ilçelere kazandırıldı. Yapılan yatırımlar, ailelerden büyük beğeni toplarken, çocukların da eğlenceli ve güvenli zaman geçirebilecekleri alanların sayısını artırdı.

ORDU (İGFA) - Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği yatırımlarda çocukları da unutmadı ve park çalışmalarına ağırlık verdi. Yoğun bir mesai harcayan ekipler, ilçelere kurulan 186 adet yeni oyun grubu ile çocuklara yeni eğlence alanları oluşturdu.

İlçelere Dağıtılan Oyun Parkları

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda, Altınordu'ya 26, Aybastı'ya 15, Akkuş'a 6, Çatalpınar'a 6, Ünye'ye 17, Çamaş'a 6, Fatsa'ya 18, Gölköy'e 6, Gülyalı'ya 5, Gürgentepe'ye 7, İkizce'ye 6, Çaybaşı'na 8, Kabadüz'e 4, Kabataş'a 6, Kumru'ya 9, Korgan'a 12, Mesudiye'ye 15, Perşembe'ye 11 ve Ulubey'e 3 adet olmak üzere toplam 186 adet çocuk oyun grubunun kurulumu tamamlandı.

Yeni parklarla çocukların yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda mevcut parklardaki bakım ve onarım çalışmalarını periyodik olarak sürdürüyor.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

CHP'li Sarıgül'den Futbol İçin 'Temiz Eller Operasyonu' Çağrısı
Başkan Zinnur Büyükgöz, Gebzeli Genç Sporcularla Buluştu
ARNİAD, Bursa'daki Arnavut Öğrencilerle Buluştu
Batman Kozluk Devlet Hastanesi'ne 2 Yeni Diyaliz Cihazı
Cezayirli Turizm Heyeti Bursa'nın Potansiyelini Keşfetti
Haberi Sesli Oku