Okulların geleceği ve yeni yarıyıla dair detaylar İzmir’de konuşulacak

AJANS TÜRK HABER


EĞİTİM 12.08.2020 13:09:00 0
Okulların geleceği ve yeni yarıyıla dair detaylar İzmir’de konuşulacak

İlk ve orta dereceli okulların açılmasına sayılı günler kaldı. Ancak ikinci dalga endişesi ve yeni dönemde milyonlarca öğrenci ile velinin nasıl bir yol izlemesi gerektiği merak konusu. Tüm merak edilenler ve okulların geleceği ise eğitimin iki duayen ismi, YÖM Okulları Kurucusu Kayhan Karlı ile Akademisyen Uğur Batı tarafından 15 Ağustos Cumartesi günü İzmir Güzelbahçe’de masaya yatırılacak.

Yeni nesil koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören 18 milyon öğrenci ve velinin yeni eğitim-öğretim döneminde nasıl bir yol izleyeceği belirsizliğini koruyor. İkinci dalga endişesi, uzaktan eğitimin nasıl yürütüleceği, özel okulların durumu ve öğrenci-öğretmen ilişkisi ise okulların geleceği noktasında pek çok soru işaretini zihinlere getiriyor. 

Gelecek dönemde yeni eğitim modeli, uygulama yöntemleri ve okulların nasıl bir hale bürüneceğine dair tüm merak edilenler YÖM Özel Biryer Okulları tarafından düzenlenecek “Eğitimde Yeni Norm Arayışları” adlı söyleşide irdelenecek. 15 Ağustos 2020 Cumartesi saat 20.00’da İzmir Güzelbahçe’deki YÖM Özel BirYer Okulları yerleşkesinde düzenlenecek etkinliğe; eğitimin iki duayen ismi YÖM Okulları Kurucusu Kayhan Karlı ile Akademisyen Uğur Batı katılacak. Söyleşide hem yeni dönem eğitim sistemi tartışılacak hem de velilerin soru işaretleri giderilecek.

Etkinliğe katılım için bilgi@biryerokullari.k12.tr adresine mail atabilir ya da 0544 494 19 37 telefon numarasından kayıt yaptırabilirsiniz.  


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA