Nevşehir Belediyesi Köy Öğrencilerine Saç Kesimi ve Çorba İkramıyla Destek Oldu

Nevşehir Belediyesi Köy Öğrencilerine Saç Kesimi ve Çorba İkramıyla Destek Oldu

KAPEM Kuaförlük Kursu kursiyerleri, 30 köy öğrencisini Paşa Konağı'nda misafir ederek ücretsiz saç kesimi yaptı ve sıcak çorba ikram etti. Etkinlik, belediyenin ulaşım desteğiyle gerçekleşti.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM), sosyal sorumluluk kapsamında örnek bir etkinliğe imza attı.

Köy Çocukları Tarihi Konakta Misafir Edildi

KAPEM Kuaförlük Kursu’nda eğitim gören kursiyerler, yaklaşık 30 köy okulu öğrencisini tarihi Paşa Konağı’nda misafir ederek ücretsiz saç kesimi hizmeti sundu ve Gönül Sofrasında sıcak çorba ikramıyla çocuklara keyifli bir gün yaşattı.

Belediyenin Ulaşım Desteğiyle Güvenli Organizasyon

Etkinliğin ulaşım organizasyonu Nevşehir Belediyesi tarafından sağlanırken sabah saatlerinde belediye tarafından tahsis edilen otobüslerle köy okullarından alınan öğrenciler, güvenli bir şekilde Paşa Konağı’na ulaştırıldı. Kuaförlük kursiyerleri, eğitmenlerin gözetiminde profesyonel hizmet sunarak hem pratik deneyim kazanma fırsatı buldu hem de öğrencilerin kişisel bakımlarına katkıda bulundu.

Tarihi Atmosferde Sıcak Bir İkram

Saç kesimi işlemlerinin ardından öğrenciler, Paşa Konağı’nın tarihi atmosferinde ağırlanarak Gönül Sofrası’nda sıcak çorba ikramıyla misafir edildi.

Başkan Arı'dan Projeye Tam Destek

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, söz konusu organizasyonun kursiyerlerin mesleki gelişimini desteklediğini, çocukların sosyal hayata katılımını artırdığını ve toplumsal dayanışma ruhunu güçlendirdiğini ifade ederek Nevşehir Belediyesi olarak eğitime, gençlere ve çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projelerini kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Elazığ'da Çöp Kamyonu Altında Kalan İşçi Hayatını Kaybetti
Bingöllü Miniklerden Yerli ve Milli Sanayi Tasarımları
Yeni Malatyaspor'un Menemen Maçı 24 Aralık'a Ertelendi
Hakkari'ye 45 Yeni Hizmet Aracı Teslim Edildi
Malatya'da Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu: 54 Sikke ve 2 Bin 186 Emtia Ele Geçirildi
Haberi Sesli Oku