Muş'ta firari hükümlü yakalandı

Muş

6 yıl 8 aylık kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 3 aydır aranan firari hükümlü, jandarma ekipleri tarafından inşaatta yakalandı.

Uzun Süredir Aranan Firari

Muş'ta hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, jandarma ekipleri tarafından başarılı bir operasyonla yakalandı. S.Y. isimli şahıs, 3 aydır çeşli bölgelerde aranıyordu.

Çoklu Mahkeme Kararları

Edinilen bilgiye göre, Bingöl İlamat ve İnfaz Bürosu, Erciş Ağır Ceza Mahkemesi, Antalya 9. Ağır Ceza Mahkemesi ve Tatvan 2. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" ile "hükümlü ve tutuklunun kaçması" suçlarından toplam 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunuyor.

İnşaatta Gizleniyordu

Şahsın Muş il merkezinde inşaatlarda kayıtsız işçi olarak çalıştığı bilgisine ulaşıldı. İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektifleri tarafından düzenlenen operasyonla şahıs, çalıştığı inşaatta yakalanarak gözaltına alındı.

Adli Süreç Başladı

Yakalanan şahıs, cumhuriyet savcısının talimatıyla adli işlemler için ilgili birimlere sevk edildi. Firari hükümlünün yakalanmasıyla birlikte adli süreç resmi olarak başlamış oldu.


Haber Kaynak : İHA

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Muş'ta firari hükümlü yakalandı
Ağrı'ya İkinci MR Cihazı: Randevu Süreleri Kısalıyor
Van’da Kaçak Eşya ve Gıda Maddesi Operasyonu
Jandarma Personeli Kızılay'a Kan Bağışı Desteği Sağladı
İstihdam Buluşmaları Malatya'da Başlıyor
Haberi Sesli Oku