Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi 2025-2026 sezonunun ikinci haftasında Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü, evinde Samsun BESK ile karşılaştı. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen lig müsabakası, Muş Yeni Kapalı Spor Salonu'nda oynandı.
Mücadele öncesinde gerçekleşen törende, Muş Valisi Avni Çakır tarafından 7 yaşındaki engelli bir çocuğa tekerlekli sandalye teslim edildi. Bu anlamlı jest, maça ayrı bir duygu kattı.
Karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen konuk ekip Samsun BESK, sahadan 88-52'lik skorla galip ayrıldı. Maç, Samsun ekibinin etkili hücum oyunuyla şekillendi.
Karşılaşmayı; Muş Valisi Avni Çakır’ın eşi Bahar Çakır, Muş Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, İl Jandarma Komutanı Albay Özgür Özer, Vali Yardımcıları Cihat Abukan ve Mustafa Batuhan Alpboğa ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Kılıç da takip etti.
Bu sonuçla birlikte Muş BESK, ligdeki ikinci haftasını da mağlubiyetle tamamlamış oldu. Takım, sezona istediği gibi başlayamadı.