MODANIN SOKAK STİLİYLE BULUŞTUĞU YENİ BİR SERİ!

Kıyafetleri ve tarzıyla her zaman ilham kaynağı olmayı başaran Barbie, BMR1959 serisiyle günlük yaşama dokunan tasarımları sevenleriyle buluşturuyor.


TANITIM 1.07.2020 16:17:00 0
MODANIN SOKAK STİLİYLE BULUŞTUĞU YENİ BİR SERİ!

Sokak kıyafetlerini modanın trendleriyle birleştiren Barbie, BMR1959 koleksiyonuyla modayı baştan yazıyor. 90’ların desenlerinin ve dokularının yeniden yorumlandığı koleksiyondaki parçalar, şıklığıyla dikkat çekiyor. Stil sahibi Barbie bebekler, bugünün sokak kıyafeti kültüründeki farklı görünümleri ön plana çıkarıyor.

BMR1959 koleksiyonunda en çok dikkat çeken Barbie bebeklerden biri, logolu denim cekete ve neon renklerden oluşan elbiseye sahip Barbie. Bu Barbie’nin şapkası, sokak modasının bir yansımasını oluşturuyor. Serinin bir başka stil ikonu olan Barbie, kıvırcık saçları ve şapkasıyla tarzını ortaya koyuyor. Çizgili şortu ve renkli süveteriyle sokak modasına olan uyumunu ortaya koyan Barbie de öne çıkanlar arasında.

BMR1959 serisindeki örgülü saçlı Barbie; dama detaylı bisiklet şortuyla tarzını yansıtırken, pembe spor ayakkabıları ve küpeleri stilini tamamlıyor. Sokak modasına yönelik iddialı stiliyle dikkat çeken Ken ise; logo baskılı şortu, kırmızı kapüşonlu üst giyimi ve çapraz çantasıyla serinin bir parçasını oluştururken gözlükleriyle imajını tamamlıyor.


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA