Manisa Büyükşehir'de Çalışan Güvenliği Önceliği

Manisa Büyükşehir

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçedeki hizmet binalarında iş sağlığı ve güvenliği önlemlerini değerlendirdi, çalışanların güvenli koşullarda çalışması için iyileştirmeler planlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede iş sağlığı ve güvenliği konularında alınması gereken önlemleri kapsamlı şekilde değerlendirdi. Genç Temiz yönetiminde gerçekleşen toplantıda, çalışanlar için güvenli koşulların sağlanması amacıyla yapılacak iyileştirmeler detaylı olarak görüşüldü.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, düzenli olarak gerçekleştirdiği İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu toplantılarına kesintisiz devam ediyor.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Kurul toplantısında, 17 ilçede bulunan tüm hizmet binalarında alınması gereken önlemler ve iyileştirme çalışmaları masaya yatırıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi personellerinin daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmasını sağlamak adına düzenli olarak gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu toplantılarının bir diğerini Genel Sekreter Yardımcısı Ata Temiz başkanlığında yürütüldü. BESOT Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Demir, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ile iş sağlığı ve güvenliği temsilcilerinin katılım gösterdiği toplantıda 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereği yapılması gereken tüm çalışmalar ele alındı.

Kurulda, 17 ilçedeki hizmet binalarında çalışanların sağlığı ve güvenliği için alınması gereken önlemlerin yanı sıra, İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen çeşitli iyileştirme projeleri hakkında da kapsamlı bilgiler paylaşıldı. Toplantıda, personellerin daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışması için alınması gereken önlemlerin yanı sıra, iş sağlığı ve güvenliği konusunda farkındalığın artırılması amacıyla yapılacak eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları da detaylı şekilde değerlendirildi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Başkent'te İkinci Fabrika Voleybol Okulu Sincan'da Açıldı
Adalet'te Yazı İşleri Müdürlerinin Nakil Talepleri Sonuçlandı
Geyve'ye 40 Bin Kişilik İçme Suyu Yatırımı Tamamlandı
Trafik Zorbalıkları Ağır Yaptırımlarla Sona Erecek
Umut Çatal Keşanspor'da Basın Sözcüsü Oldu
Haberi Sesli Oku