Malatya'da Kar Fırtınasında Mahsur Kalan 33 Kişi Kurtarıldı

Malatya

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle araçlarıyla mahsur kalan 29 kişi ile Nemrut Dağı'ndaki 4 turist, ekiplerin yoğun çalışması sonucu güvenliğe ulaştırıldı.

Yoğun Kar Yağışı ve Tipi Etkili Oldu
Malatya'da etkili olan yoğun yağış ve tipi sonrasında kent genelinde araçlarıyla mahsur kalan 29 kişi ile Nemrut Dağı'nda mahsur kalan 4 turist, Karayolları ve belediye ekiplerinin koordineli çalışmalarıyla başarılı şekilde kurtarıldı.

Yol Trafiğinde Yaşanan Aksaklıklar
Malatya-Kayseri devlet yolu, yoğun yağış ve tipi nedeniyle dün saat 22.30'da tır ve çekicilere kapatıldı. Kar mücadele ekiplerinin gece boyunca sürdürdüğü çalışmalar sonucunda yol, sabah saat 09.00'da yeniden ulaşıma açıldı.

Kapsamlı Kurtarma Operasyonu
Kent genelinde 115 araç ve 215 personelle yürütülen yoğun çalışmaların ardından yetkililer, bölgede kapalı yolun bulunmadığını bildirdi. Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde mahsur kalan tüm vatandaşlar güvenli bir şekilde kurtarıldı.



Yorumlar (0)

GÜNDEM

Tatvan'da Yağmur Sonrası Gökkuşağı Manzarası
6. Geleneksel Mavi Halka Diyabet Etkinliği Gerçekleşti
Malatya'da 86 Yaşındaki Hasan Genç Evinde Ölü Bulundu
Kış lastiği uygulaması başladı: Lastikçilerde yoğunluk arttı
Başkan Dumandağ: "Elazığ'ın İlerlemesi İçin Ortak Akılla Hareket Edeceğiz"
Haberi Sesli Oku