Malatya'da ruhsatsız silah operasyonu: 3 gözaltı, 13 silah ele geçirildi

Malatya

Malatya'da düzenlenen operasyonda ruhsatsız silah ticareti yapan şüphelilere ait yerlerde 12 tabanca ve 1 tüfek bulundu.

Geniş Çaplı Operasyon Düzenlendi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız silah ticareti yapan ve silah bulunduran şahıslara yönelik kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin fiziki ve teknik takipli çalışmaları sonucunda planlanan operasyonla, il genelinde faaliyet gösterdiği belirlenen şahıslar hedef alındı.

Çok Sayıda Silah Ele Geçirildi

Operasyon kapsamında 3 şüpheliye ait ikamet, iş yeri ve araçlarda yapılan aramalar sonucunda önemli miktarda ruhsatsız silaha el konuldu. Yapılan aramalarda toplam 12 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek ve 1 adet dürbün ele geçirildi. Bulunan silahlar, şüphelilerin silah ticaretindeki faaliyetlerinin boyutunu ortaya koydu.

Şüpheliler Gözaltında

Operasyon neticesinde 3 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların polis merkezinde işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Yetkililer, konuyla ilgili soruşturmanın genişletilerek sürdürüldüğünü bildirdi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Yüzde 33 Amonyum Nitrat gübresine kullanım izni
Fırat EDAŞ arama kurtarma timi, göreve hazır
Baş-boyun kanserlerinde erken teşhis uyarısı
Kars’ta kedi ile tilkinin ilginç karşılaşması kamerada
Mart ayında dondurucu soğuklar
Haberi Sesli Oku