Malatya'da ruhsatsız silah operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Malatya

Doğanşehir'de düzenlenen operasyonda ruhsatsız silah tamiratı ve ticareti yapan şüphelinin evinde çok sayıda silah parçası ve mühimmat ele geçirildi

Kapsamlı Operasyon

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde polis ekipleri tarafından ruhsatsız silah bulunduran ve bu silahların tamiratı ile ticaretini yaptığı belirlenen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 1 kişi tutuklandı.

Ele Geçirilen Malzemeler

Edinilen bilgiye göre, Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ruhsatsız silah bulunduran ve bu silahların onarım, tamirat ve ticaretini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Yürütülen çalışmalar kapsamında bir şüpheliye ait ikamet ve eklentilerinde yapılan aramalarda 11 adet tabanca üst kapağı, 22 adet tabanca şarjörü, 7 adet tabanca iskeleti, 32 adet fişek ile çok sayıda tabanca ve av tüfeği parçası ve tamirat-bakım malzemeleri ele geçirildi.

Adli Süreç

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Haber Kaynak : İHA

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Kars Çayı Kirlilik Alarmı
Bindal Mahallesi'nde 38 Yıllık İçme Suyu Şebekesi Yenileniyor
Iğdır'da 2 Yıllık Kan Davası Barışla Sona Erdi
Kars'ta Konut Satışları Ekim Ayında 596'ya Ulaştı
Erciş'te Kaçak Avcılık Denetimleri
Haberi Sesli Oku