Malatya İş İnsanları Platformu, İstanbul’daki Malatya Tanıtım Günleri’nde hemşehrileriyle buluştu

Malatya İş İnsanları Platformu, İstanbul’daki Malatya Tanıtım Günleri’nde hemşehrileriyle buluştu

Malatya İş İnsanları Platformu, İstanbul’daki Malatya Tanıtım Günleri’nde hemşehrileriyle buluştu

Malatya İş İnsanları Platformu Başkanı Ahmet Özköse, İstanbul’da düzenlenen Malatya Tanıtım Günleri’ne katılarak Malatyalı hemşehrileriyle bir araya gelmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. 
Malatya İş İnsanları Platformu, İstanbul’da gerçekleştirilen Malatya Tanıtım Günleri etkinliğine katılarak hemşehrileriyle bir araya geldi. Platform Başkanı Ahmet Özköse, etkinlik boyunca Malatya’nın kültürel zenginliğini, girişimci ruhunu ve dayanışma gücünü bir kez daha hep birlikte hissettiklerini ifade etti. 
Ahmet Özköse yaptığı açıklamada, "Etkinlik boyunca İstanbul’daki hemşehrilerimizle kurduğumuz samimi diyaloglar, bizlere Malatya sevdasının sınır tanımadığını bir kez daha gösterdi. Her biri bulunduğu şehirde memleketinin gönüllü temsilcisi olan Malatyalılarla bir araya gelmek, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı olmuştur" dedi. 
Malatya İş İnsanları Platformu olarak üretimden istihdama, yatırımdan sosyal sorumluluğa kadar her alanda Malatya’ya değer katmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Özköse, bu tür etkinliklerin hemşehriler arasındaki dayanışmayı güçlendirdiğine ve ortak hedefler için birlikte hareket etmenin önemini bir kez daha ortaya koyduğuna dikkat çekti. 
Özköse ayrıca, organizasyonda emeği geçen tüm kurumlara, destek veren belediyelere, İstanbul’daki Malatya derneklerine ve özellikle Malatya Valiliği ile belediyelere teşekkür etti Özköse, "Biz her zaman söylüyoruz: Güçlü İş Dünyası, Güçlü Malatya" diye konuştu. 
 


Haber Kaynak : İHA

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Varto’da çocuklar uçurtma etkinliğinde buluştu
Emekliye pazar desteği 14 bin lira
Sadıkoğlu: "Malatya kayısısı Türkiye’nin markasıdır"
AK Parti Milletvekili Altınok: “Erzurum eğitim, sağlık, ulaşım ve güvenlikte yeni bir döneme giriyor”
Hamsini kilosu 300 TL’den 100 TL’ye düştü: Kapış kapış gitti
Haberi Sesli Oku