Levi’s® ve Snoopy Yaz 2020 Sezonunda Sportif Bir Stile Bürünüyor

AJANSTURKHABER


TANITIM 27.07.2020 16:27:00 0
Levi’s® ve Snoopy Yaz 2020 Sezonunda Sportif Bir Stile Bürünüyor

Charlie Brown çok sayıda futbol oynama girişimi (ve başarısızlıkları) ile ünlü olsa da Peanuts ekibinin gerçek sporcusu Snoopy’dir. Futbol, beyzbol, Amerikan futbolu, tenis… Sevilen çizgi romanın sayfaları arasında bir gezintiye çıktığınızda, Charlie Brown’ın köpek dostunun sportif küçük bir ‘beagle’ olduğunu göreceksiniz. Bu sportif becerilerinin şerefine Levi’s®, Levi’s®️ x Peanuts®️ Yaz 2020 koleksiyonu özelinde Peanuts ile bir kez daha iş birliği yapıyor.

 

Tişört ve sweatshirt’lerin yanı sıra Levi’s®’ın 1984 yılına ait vintage bir spor giyim modelinden esinlenen eşofman takımının da yer aldığı koleksiyon, doğrudan
Charles Schulz’un ekibinden temin edilmiş çeşitli Snoopy grafiklerini içeriyor.

 

Renkli ürün yelpazesi kapsamında Snoopy; Peanuts’ın kendine has tuhaf vurdumduymazlığıyla teniste servis karşılıyor, futbol topuna gelişine vuruyor, arkadaşı Woodstock ile yarışıyor, kaykayın üzerinde zıplıyor, basket oynuyor ve daha birçok spor aktivitesine imza atıyor.

 

Özgün grafiklerle birlikte koleksiyonda, unisex futbol tişörtleri, çift taraflı takılabilen Snoopy baskılı şapkalar ve altın sarısı, fuşya, çimen yeşili gibi canlı tonlarda bisiklet yaka oversize sweatshirt’ler bulunuyor. Ayrıca seride, Levi’s® spor giyim logosunun üzerinde Snoopy ile Woodstock’ın yarış anının göründüğü ve iki markanın ortak logosunun kullanıldığı ikonik beyaz tişört de mevcut.

 

Levi’s®️ x Peanuts®️ Yaz 2020 koleksiyonu, spor etkinliklerini bolca eğlence, ince espri ve nostaljiyle harmanlamak isteyenler için mükemmel bir iş birliği niteliğinde!

 

Levi’s® Hakkında

Levi’s®, klasik Amerikan stilini ve çabasız “cool” tarzı mükemmel temsil eden bir markadır. Levi’s® jean’leri, 1873 yılında Levi Strauss & Co. tarafından keşfedildiğinden bu yana dünyanın en tanınan giysilerinden biri haline gelmiş ve nesillerdir tüketicilerin hayal gücünü ve bağlılığını yakalamayı başarmıştır. Günümüzde Levi’s® marka portföyü, daima öncü ve hazır giyim sektöründe eşi bulunmayan yenilikçi bir ruhla evrimini sürdürmektedir. Dünyanın lider jean ve aksesuar markası olarak 110’dan fazla ülkede satılan Levi’s® ürünleri, insanların kişisel stillerini ifade etmelerini sağlamaktadır. Levi’s® markası, ürünleri ve mağazaları hakkında daha fazla bilgi için levi.com.tr web sitesi ziyaret ediniz

 


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA