TBMM Komisyonu, Kocaeli'nin Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi'ni Örnek Gösterdi

TBMM Komisyonu, Kocaeli

TBMM Engelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kocaeli'deki Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek, bu tür projelerin yaygınlaştırılması gerektiğini vurguladı.

Komisyon Başkanı'ndan Övgü Dolu Ziyaret

TBMM Engelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bölge İstişare Toplantısı kapsamında geldiği Kocaeli'de, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin İzmit'te hayata geçirdiği Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti. Kocaeli Valisi İlhami Aktaş ile birlikte merkeze gelen Kasapoğlu ve beraberindeki heyeti, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve diğer yerel yöneticiler karşıladı.

Atölyeler ve Eğitim Programları İncelendi

Merkezdeki özel eğitim sınıfları ve atölyeleri tek tek gezen Kasapoğlu, uygulamalı derslikler ve eğitim programları hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi'nin engelsiz yaşam alanında hayata geçirdiği projelerin son derece değerli olduğunu belirten Kasapoğlu, bu çalışmaların daha da yaygınlaştırılması gerektiğinin altını çizdi.

"Mutlu Etti, Takip Edeceğiz"

Ziyaretin ardından özel bireyler ve aileleri için düzenlenen Şeb-i Arus programına da katılan Kasapoğlu, yaptığı konuşmada duygularını paylaştı. "Bu merkezde yürütülen çalışmalar bizleri son derece mutlu etti. Bu ve benzeri projelerin yaygınlaşması için komisyon olarak süreci yakından takip edeceğiz. Amacımız, engelli bireylerimizin daha iyi imkânlara kavuşmasını sağlamak" ifadelerini kullandı.

Örnek Bir Eser

Kasapoğlu, Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi'ni hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Tahir Büyükakın'a teşekkür ederek, merkezin engelsiz yaşam adına örnek bir eser olduğunu bir kez daha vurguladı.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

İnegöl'de Kar Mücadelesi: 126 Personel ve 30 Makine Teyakkuzda
Kahramanmaraş'ta 'Caminin Gölgesinde Yetişen Nesil' buluşması
Bakan Yerlikaya: Deprem Sonrası 455 Bin Konut Tamamlandı
65 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 768 Gözaltı, Tonlarca Madde Ele Geçirildi
Tever, Bakan Kacır'ın Sakarya Ziyaretini Değerlendirdi
Haberi Sesli Oku