Dilovası'ndaki İş Yeri Yangınında 7 Şüpheli Tutuklandı

Dilovası

Kocaeli Dilovası'nda 6 kişinin öldüğü iş yeri yangını soruşturmasında 7 şüpheli tutuklanırken, 4 şüpheliye adli kontrol uygulandı. Adalet Bakanı Tunç soruşturmanın titizlikle sürdüğünü açıkladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kocaeli Dilovası'nda 6 kişinin hayatını kaybettiği iş yeri yangınıyla ilgili yürütülen adli soruşturmada 7 şüphelinin tutuklandığını, 4 şüpheliye ise adli kontrol kararı verildiğini açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde meydana gelen ve 6 kişinin hayatını kaybettiği iş yeri yangınıyla ilgili adli süreçte önemli gelişmeler yaşandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 7 şüphelinin Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandığını, 4 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verildiğini duyurdu.

Bakan Tunç, soruşturmanın çok yönlü ve titizlikle devam ettiğini belirterek, "Yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Soruşturma adli mercilerce kapsamlı şekilde sürdürülüyor.


Haber Kaynak : İGFA

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Bilecik Valisi Sözer'den Şehit Astsubayın Ailesine Taziye Ziyareti
İZOTAŞ: Belediyenin haciz kararı kamu hizmetini tehdit ediyor
Bisiklet Yolu Ağı Genişliyor: Çevreci Ulaşım Projeleri
Malatya'da Tabancayla Bacağından Vurulan Genç Hastaneye Kendi İmkanlarıyla Ulaştı
Bursalı Gençlerin Dijital Projesi Ödül Aldı
Haberi Sesli Oku